Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Eκδίκηση Μόσχας: Ρωσικά μαχητικά χτύπησαν ''κατά λάθος'' Τούρκους στη Συρία

Η τουρκική στρατιωτική συνοδεία δέχθηκε πλήγματα από την ρωσική πολεμική αεροπορία στη Συρία. 

Σήμερα, γύρω στο μεσημέρι, μαχητικά της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας χτύπησαν κατά μήκος της διαδρομής της τουρκικής στρατιωτικής φάλαγγας. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο αν η επίθεση έγινε σκόπιμα ή τυχαία. Τούρκοι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι τα χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν σχεδόν δίπλα στα οχήματα του τουρκικού στρατού.

Στο βίντεο που παρουσιάζεται, μπορείτε να δείτε τη στιγμή της επίθεσης στην περιοχή του οικισμού Esim. Ταυτόχρονα, αν κρίνουμε από τις παρεχόμενες πληροφορίες, δεν υπάρχουν απώλειες μεταξύ των Τούρκων στρατιωτικών. 

https://twitter.com/LastDef/status/1434823485411504134

Παρά την απουσία επίσημων σχολίων από τη διοίκηση της ομάδας των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία, οι Σύριοι αναφέρουν ότι η τουρκική στρατιωτική παρέδιδε οπλισμό στους φιλότουρκους μαχητές.   

 

Ρωσική εκδίκηση;  

 

Όλα αυτά, την στιγμή που όπως αποκάλυψε το Πενταπόσταγμα, Τούρκοι πιλότοι πριν λίγα 24ωρα πλησίασαν ρωσικά βομβαρδιστικά αρκετές φορές επικίνδυνα, κάνοντας μάλιστα ελιγμούς και επίδειξη των πυραύλων τους, όπως αναφέρεται στην γλώσσα των πιλότων.


Τα μαχητικά F-16 της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας που έχουν μετασταθμεύσει στην Πολωνία για να υλοποιήσουν εναέριες περιπολίες στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, προσπάθησαν να αναχαιτίσουν ένα ζευγάρι ρωσικών βομβαρδιστικών, τα οποία φέρονται να απογειώθηκαν από το έδαφος της περιοχής Καλίνινγκραντ.

"Παρά το γεγονός ότι οι ενέργειες Τούρκων πιλότων παραβίασαν μια σειρά διεθνών κανόνων, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης προσέγγισης στρατιωτικών αεροσκαφών, τα πληρώματα των τουρκικών F-16 συμπεριφέρθηκαν επίσης αρκετά επιθετικά απέναντι στα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένης της επίδειξης παρουσίας των όπλων τους", αναφέρει Ρώσος ειδικός.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...