Ένοπλες Συρράξεις

Συρία - Ιντλίμπ: Εκ νέου ρωσικοί βομβαρδισμοί σε κρησφύγετα φιλότουρκων τζιχαντιστών

Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις εξαπέλυσαν μια νέα επίθεση στην βορειοδυτική περιοχή της Συρίας την Τρίτη, στοχεύοντας στις βάσεις τζιχαντιστών στη νότια εξοχή της Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με αναφορές από το Κυβερνείο της Ιντλίμπ σήμερα το απόγευμα, οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις πραγματοποίησαν πτήσεις αναγνώρισης πάνω από την περιοχή Τζαμπάλ Αλ Ζάουγια για να εντοπίσουν και να επιβεβαιώσουν τις θέσεις των τζιχαντιστών.

Μετά τις πτήσεις αναγνώρισης, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις βομβάρδισαν τις βάσεις και τα κρησφύγετα, σημειώνοντας άμεσες επιτυχίες σε αυτούς τους πυρήνες στην περιοχή Jabal Al-Zawiya.

Αυτή η τελευταία επίθεση από τις Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά τη διεξαγωγή ισχυρών αεροπορικών επιδρομών της Συριακής Αραβικής Πολεμικής Αεροπορίας (SyAAF) στις βάσεις και κρησφύγετα τηςHay’at Tahrir Al-Sham (HTS) στη Jabal Al-Zawiya.

Πριν από αυτήν την επίθεση, οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις πραγματοποίησαν καταστροφικές επιθέσεις σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης Faylaq Al-Sham στη βόρεια περιοχή της Ιντλίμπ.

Η επίθεση στο εκπαιδευτικό στρατόπεδο Faylaq Al-Sham είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο περισσότερων από 100 μαχητών και την καταστροφή αυτού του χώρου κοντά στα τουρκικά σύνορα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ