Ένοπλες Συρράξεις

Ο πόλεμος με τον ISIS συνεχίζεται: Ρωσικά & συριακά αεροσκάφη "σφυροκοπούν" κρησφύγετα τζιχαντιστών στη Συρία

Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις, μαζί με τους Σύριους ομολόγους τους, εξαπέλυσαν μια ισχυρή επίθεση στην Κεντρική και Ανατολική Συρία την Τρίτη και την Τετάρτη, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στις θέσεις της τρομοκρατικής ομάδας του Ισλαμικού Κράτους (ISIS / ISIS / IS / Daesh).

Σύμφωνα με αναφορές, οι ρωσικές και συριακές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν βαριές επιδρομές στην περιοχή Badiya Al-Sham που εκτείνεται σε αρκετά κυβερνεία στην κεντρική και ανατολική Συρία.

Οι αναφορές επεσήμαναν ότι τα ρωσικά και τα συριακά πολεμικά αεροσκάφη κατέστρεψαν κρησφύγετα και οχυρώσεις του Ισλαμικού Κράτους σε αυτήν την περιοχή, ενώ σκότωσαν και τραυμάτισαν αρκετούς από τους μαχητές της τρομοκρατικής ομάδας.

Οι ρωσικές και συριακές αεροπορικές δυνάμεις εξακολουθούν να επιτίθενται σε κρησφύγετα του Ισλαμικού Κράτους αυτή τη στιγμή, εν μέσω αντεπιχείρησης από τον αραβικό στρατό της Συρίας για την εκκαθάριση αρκετών περιοχών στην περιοχή Badiya Al-Sham.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησε μια ισχυρή επίθεση στην περιοχή Badiya Al-Sham, η οποία στόχευε τις στρατιωτικές θέσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού σε αυτήν την έρημο.

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έχουν ήδη ξεκινήσει μια σειρά από αεροπορικές επιδρομές στη βορειοδυτική Συρία αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, φαίνεται ότι στρέφουν τώρα την προσοχή τους στις κεντρικές και ανατολικές περιοχές της χώρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ