Κόσμος

Ινδονησία: Ναυάγιο ταχύπλοου σκάφους - Τουλάχιστον 8 νεκροί και αρκετοί αγνοούμενοι

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο ταχύπλοου σκάφους στην επαρχία Ριάου της δυτικής Ινδονησίας, ενώ οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο απολογισμός του δυστυχήματος ενδέχεται να αυξηθεί καθώς αγνοείται η τύχη πολλών επιβατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ταχύπλοο επιβατηγό σκάφος SB Evelyn Calisca 01 είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Ιντραγκίρι Χίλιρ με προορισμό την Ταντζούνγκ Πίνανγκ (πρωτεύουσα της επαρχίας Ριάου). Εκτιμάται πως στο ταχύπλοο επέβαιναν περίπου 80 άνθρωποι.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο πρακτορείο Xinhua ότι διασώστες ανέσυραν 58 επιζώντες από την περιοχή του ναυαγίου, ενώ επεσήμανε πως το ταχύπλοο μετέφερε υπεράριθμους επιβάτες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθλητισμός 0

«Μαύρη Πέμπτη» γράφουν οι Ισπανοί μετά τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα και τον αποκλεισμό τους - Ο Αντετοκούνμπο σε τρομακτική φόρμα, αποθεώνεται από τη FIBA

Η ιστορική ήττα της Ισπανίας από την Ελλάδα στο Eurobasket 2025 σηματοδοτεί το τέλος μιας κυρίαρχης εποχής για το...