Κόσμος

Ρώσοι εναντίον Ρώσων! Μαχητές της Βάγκνερ ξυλοκόπησαν τραυματία διοικητή με φτυάρια (βίντεο)

Η Ουκρανία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από drone στα οποία μαχητές της ομάδας Wagner φαίνεται να χτυπούν έναν τραυματισμένο διοικητή με φτυάρια, όπως γράφει ο The Guardian.

Το βίντεο δείχνει τους Ρώσους να σέρνουν τον βαριά τραυματισμένο διοικητή τους έξω από το μέτωπο και να τον χτυπούν βίαια με φτυάρια. Το περιστατικό καταγράφηκε από ουκρανικό drone κοντά στην πόλη Μπαχμούτ, όπου εδώ και μήνες διεξάγονται έντονες μάχες. Το βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και δημοσιοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέσσερις στρατιώτες από την ομάδα μισθοφόρων Βάγκνερ μετέφεραν τον αξιωματικό - που τον κρατούσε από τα χέρια και τα πόδια - κοντά σε πολλά βομβαρδισμένα σπίτια, σύμφωνα με την πηγή. Μετά το πέταξαν κοντά σε έναν αχυρώνα.

Άλλα πλάνα δείχνουν τρεις άνδρες να εμφανίζονται να τον χτυπούν επανειλημμένα με φτυάρια. Δεν έχει γίνει γνωστό τι απέγινε ο τραυματίας διοικητής. Το περιστατικό έρχεται εν μέσω αυξανόμενων αναφορών για χαμηλό ηθικό μεταξύ των ρωσικών μισθοφόρων.

Ουκρανοί στρατιώτες που πολεμούν στην περιοχή Μπαχμούτ περιέγραψαν πώς τα στρατεύματα της ομάδας Βάγκνερ επιτίθενται κατά κύματα. Απειλούνται προφανώς με εκτέλεση αν αποτύχουν να προχωρήσουν και τα πτώματα σκορπίζονται στο μέτωπό τους.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά και ατσάλι”: “Έσβησαν από τον χάρτη” αποθήκη πυρομαχικών της “Λεγεώνας των Ξένων” – Yπόστεγο με drones και αμερικανικό ραντάρ AN / TPQ-37

Επιχειρησιακή προετοιμασία από το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο σε περίπτωση επιθετικών επιχειρήσεων της Ουκρανίας
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Ψήνεται" κλιμάκωση! “Μακελειό” για Aμερικανούς από ιρανικό drone στη Συρία-Απάντηση των ΗΠΑ με σφοδρές αεροπορικές επιδρομές

Η επίθεση και η απάντηση των ΗΠΑ απειλούν να ανατρέψουν τις πρόσφατες προσπάθειες για αποκλιμάκωση των εντάσεων στην...