Κόσμος

''Έτοιμος ο διάδοχος του Πούτιν'', προμηνύουν οι Βρετανοί: Έντονη κινητικότητα στο Κρεμλίνο!

Ενώ οι ισχυρισμοί ότι ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν έχει καρκίνο και ότι οι μέρες του είναι ''μετρημένες'',  συνεχίζουν να διαδίδονται στον παγκόσμιο Τύπο, ένας άλλος ισχυρισμός για τον οποίο θα συζητηθεί πολύ έχει διατυπωθεί. Φέρεται ότι, μετά την επιδείνωση της υγείας του Πούτιν, ο 36χρονος Ντμίτρι Κοβάλεφ, ο οποίος βρίσκεται σε ανώτερη θέση στο Κρεμλίνο, σήκωσε τα μανίκια για την Προεδρία της Ρωσίας.

Ενώ έχει υποστηριχθεί ότι υπάρχει δραστηριότητα στο Κρεμλίνο τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τα νέα του βρετανικού Τύπου, ο 36χρονος Ντμίτρι Κοβάλεφ, ο οποίος κατείχε ανώτερη θέση στο Κρεμλίνο και θεωρούνταν επιτυχημένος, έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να αναλάβει τη θέση μετά τον Πούτιν, και είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα ''αντικαταστάτες''.  

Μάλιστα, ο βρετανικός Τύπος έγραψε ότι ο Κοβάλεφ, ο οποίος εθεάθη να περπατά με τον Πούτιν στην Παρέλαση της Νίκης που έγινε στις 9 Μαΐου και να ανταλλάσσει συχνά ιδέες με τον Ρώσο ηγέτη, αύξησε τη δημοτικότητά του με αυτές τις φωτογραφίες. Τονίστηκε επίσης στις ειδήσεις ότι ο Κοβάλεφ θα μπορούσε να είναι «πιο αδίστακτος ηγέτης από τον Πούτιν».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ