Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ουκρανία: Δραματικές στιγμές ζει το συνεργείο του Sky News

Συνεργείο και δημοσιογράφοι δέχθηκαν πυρά, ενώ προσπαθούσαν να διασχίσουν γέφυρα που χρησιμοποιείται από πολίτες, γιατρούς και διασώστες στην Ουκρανία.

Η 59χρονη ειδική ανταποκρίτρια Άλεξ Κρόφορντ και η ομάδα της φαίνονται να προσπαθούν να καλυφθούν μέσα σε κραυγές και τον ήχο των διαπεραστικών βροντών που προκαλούνταν από τους βομβαρδισμούς, καθώς προσπαθούσαν να διασχίσουν τον ποταμό Desna.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



«Σταματήστε, είμαστε απλά δημοσιογράφοι!», ακούγονται να φωνάζουν άτομα από το ειδησεογραφικό συνεργείο, τη στιγμή που σφαίρες πέφτουν βροχή στο αυτοκίνητο που επέβαιναν.

Οι δραματικές στιγμές καταγράφηκαν από κάμερα με την Κρόφορντ να προσπαθεί να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της για την αιφνιδιαστική επίθεση, την ώρα που μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου πέφτουν κάτω.

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2022/03/26/2004747909259019733/640x360_MP4_2004747909259019733.mp4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες εβδομάδες ο ανταποκριτής του Sky News, Στούαρτ Ράμσεϊ και ο εικονολήπτης Ρίτσι Μόκλερ δέχθηκαν επίθεση στο Μπερντιάνσκ, στην ακτή της Αζοφικής Θάλασσας, περίπου 50 μίλια από το στρατηγικά σημαντικό λιμάνι της Μαριούπολης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ