Αναστασιάδης με επιδημιολόγους
Κόσμος

Κύπρος: Έκτακτη σύσκεψη Αναστασιάδη με επιδημιολόγους

Έκτακτη σύσκεψη με την επιστημονική συμβουλευτική ομάδα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, συγκάλεσε για το απόγευμα ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Χθες το υπουργείο Υγείας της Κύπρου, ανακοίνωσε 216 νέα κρούσματα και 50 νοσηλευόμενους με κορωνοϊό, με το ποσοστό θετικότητας να διαμορφώνεται στο 0,56%. Από τους 50 νοσηλευόμενους, οι 18 είναι σε σοβαρή κατάσταση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το 80% περίπου των ασθενών είναι κάτω των 40 ετών καθώς η ηλικιακή ομάδα 18 -39 δεν δείχνει ενδιαφέρον για εμβολιασμό παρά τις εκκλήσεις του υπουργείου υγείας και παρά το ότι έχει κάνει την εμφάνιση της η Ινδική μετάλλαξη η οποία θεωρείται πιο επικίνδυνη. Αναμένεται να μελετηθούν προνόμια για όσους έχουν εμβολιαστεί και περιορισμοί για όσους επιμένουν να αρνούνται εμβολιασμό, παρά το ότι υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...