Κόσμος

Ουαλία:Βρέθηκε νεκρή γυναίκα με πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό

Μια 57χρονη γυναίκα στην Ουαλία βρέθηκε νεκρή στις 25 Απριλίου με πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό. Το φρικιαστικό έγκλημα συνέβη μόλις 90 λεπτά μετά τον περίεργο θάνατο του άντρα της άτυχης γυναίκας που έπεσε από κτίριο πάρκινγκ αυτοκινήτων στο Νιουπόρτ και πέθανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θάνατός του άντρα δεν αντιμετωπίστηκε ως ύποπτος, αν και η αστυνομία της πόλης περιέγραψε τα περιστατικά ως συνδεδεμένα.

Μόλις οι Αρχές πληροφορήθηκαν τον θάνατο του άντρα πήγαν στο σπίτι της γυναίκας σε κοντινή απόσταση από το συμβάν για να την πληροφορήσουν. Ωστόσο, δε λάμβαναν κάποια απάντηση και αναγκάστηκαν να παραβιάσουν τον χώρο. Εκεί βρήκαν τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος που είχε προκληθεί από πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό.

Μια γειτόνισσα όπως μεταδίδει η «Daily Mail» δεν είχε παρατηρήσει κάτι ύποπτο στη σχέση του ζευγαριού: «Φαίνονταν να αρέσουν ο ένας στον άλλον στο δρόμο και πάντα χαιρετούσαν όταν περνούσαν. Έχουν παιδιά και εγγόνια, είναι τρομερό για αυτούς, έχουν χάσει τη μαμά και τον μπαμπά τους».

Σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία χαρακτηρίζει την υπόθεση ως «ύποπτη»: «Αυτή τη στιγμή δεν ψάχνουμε κανέναν άλλο σε σχέση με το θάνατό της, ο οποίος συνδέεται με τον άλλον θάνατο [του άντρα της]» τονίζει η αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ