Κόσμος

12χρονος ξυλοκοπήθηκε στο Βέλγιο από νεαρό μετανάστη

Ο 12χρονος Mauro από το Muizen του Mechelen, έπεσε θύμα απρόκλητης βίας την περασμένη Παρασκευή. Το αγόρι υπερασπίστηκε τον εαυτό του, αλλά χτυπήθηκε σκληρά.

"Χτύπησαν τον Μάορο έξω από την πόρτα μας την Παρασκευή ", καταθέτει η μητέρα στο πρακτορείο SCEPTR. «Απλώς χωρίς λόγο! Με περίμενε. Έπρεπε να δουλέψω υπερωρίες. Ένας Μαροκινός ρώτησε αν ήταν ομοφυλόφιλος, εκείνος δεν απάντησε και ο άντρας πλησίασε τον Mauro. Ήθελε να πάρει το κινητό του, και του επιτέθηκε, οπότε ο Mauro χτύπησε το χέρι του και ρώτησε ποιο ήταν το πρόβλημα”.

Ο Mauro έκανε μαθήματα πυγμαχίας για λίγο και ως εκ τούτου ήταν σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του, λέει η μητέρα του. «Ο Μάουρο αντιστάθηκε. Χάρη στο χόμπι της ταϊλανδικής πυγμαχίας, ξέρει πώς να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αφού αντέκρουσε την επίθεση, ο δράστης κατέφυγε σε έναν παράδρομο. Ο γιος μου μου τηλεφώνησε και ήρθα κατ 'ευθείαν στο σπίτι και κάλεσα την αστυνομία. Στη συνέχεια πήγαμε στο γιατρό και μας παρέπεμψαν στα επείγοντα. Το μάτι του είναι πολύ πρησμένο και μελανισμένο, αλλά από θαύμα δεν έχει σπάσει τίποτα. Ο αντίχειρας του φαίνεται να είναι ραγισμένος. "

Δεν υπάρχει ίχνος του δράστη, ενός νεαρού άνδρα ξένης προέλευσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ