Κόσμος

Ζητάει και ρέστα! - Γκανέζος που χτύπησε και έφτυσε αεροσυνοδό τώρα παραπονιέται για ρατσισμό

Ο Αφρικανός άνδρας που έφτυσε σε αεροσυνοδό της Brussels Airlines πριν από λίγους μήνες και την χαστούκισε στο πρόσωπο, υποβάλλει καταγγελία εναντίον της Brussels Airlines για φερόμενο ρατσισμό. "Είμαι μαύρος, γι 'αυτό πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν μαζί μου" αναφέρει.

Στα μέσα Μαρτίου, το προαναφερθέν περιστατικό σε ένα αεροπλάνο της Brussels Airlines έκανε τον γύρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές οι εικόνες δείχνουν πώς ένας Αφρικανός άντρας φτύνει στο πρόσωπο μιας γυναίκας υπάλληλο της Brussels Airlines και την χτυπάει στο πρόσωπο.

Ο Γκανέζος άντρας έρχεται τώρα με την δική του εκδοχή του για τα γεγονότα και μιλά για ρατσισμό. Σύμφωνα με τον άνδρα, από τη Γκάνα, η πεθερά του αντιμετωπίστηκε άδικα από το προσωπικό της Brussels Airlines. Όταν τους μίλησε για αυτό, ένας από τους υπαλλήλους ισχυρίστηκε ότι τον χαστούκισε στο πρόσωπο. "Βιώνοντας κάτι τέτοιο μπροστά στη γυναίκα μου, τα παιδιά μου και τη πεθερά μου ... Αυτό πονάει." είπε.

Έτσι, ισχυρίζεται ότι δεν ήταν ο πρώτος που χτύπησε, και ισχυρίζεται ότι ήταν θύμα ρατσισμού. «Είμαι μαύρος, γι 'αυτό πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν μαζί μου. Με έχει χτυπήσει ο αεροσυνοδός, αλλά προφανώς όλοι πιστεύουν ότι είναι φυσιολογικό », ακούγεται.

Ο άντρας θα υποβάλει επίσης καταγγελία εναντίον της Brussels Airlines για ρατσισμό. “Δεν ξέρω πώς να προχωρήσω, αλλά πρέπει να γίνει δίκαια. Η Brussels Airlines δεν πρέπει να ξεφύγει τόσο φθηνά. Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο."

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ