Σουμάχερ
Κόσμος

Σουμάχερ: Επιδεινώθηκε η υγεία του - Αντιμετωπίζει νέο σοβαρό πρόβλημα

Εξι χρόνια μετά το ατύχημα, ο μεγάλος αγώνας φαίνεται να έχει αφήσει καταστροφικές επιπλοκές για την υγεία του "πιλότου", καθώς ήταν περιορισμένος στο κρεβάτι του για τόσο καιρό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, ο Σουμάχερ τώρα πάσχει από μυϊκή ατροφία, η οποία έχει προκαλέσει την απώλεια των μυών του και την οστεοπόρωση, η οποία εξασθενεί τα οστά.

Πριν λίγες εβδομάδες, μια ομάδα γιατρών από την Γαλλία ετοιμαζόταν να κάνει μια δραστική επέμβαση με βλαστοκύτταρα από τον κορυφαίο νευροχειρούργο στο είδος.

Η επέμβαση ωστόσο δεν έγινε ποτέ καθώς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η οικογένεια του θρυλικού «Ιπτάμενου Γερμανού» έκανε πίσω υπό τον φόβο των επιπλοκών στην υγεία του.

Τις ελάχιστες πληροφορίες που διέρρευσαν τις έδωσε το περιβάλλον του Σουμάχερ και συγκεκριμένα η σύζυγός του, Κορίνα, που δήλωσε χαρακτηριστικά «Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα».

Ο νευροχειρούργος Nicola Acciari, εκ των γιατρών του Μίκαελ Σουμάχερ, προχώρησε σε μια νέα αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του κορυφαίου πιλότου, καθώς αντιμετωπίζει νέα προβλήματα υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ