Κόσμος

Είστε ειδικός στα social media; Η αγγελία από το Μπάκιγχαμ σας ενδιαφέρει!

Τα πάτε καλά με τα social media; Μπορείτε να ανταποκριθείτε στο βασιλικό πρωτόκολλο; Ε, τότε σας έχουμε την ευκαιρίας εργασίας που σίγουρα ψάχνατε.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘, αναζητά έναν ειδικό των μέσων κοινωνικής ενημέρωσης ώστε να αναλάβει τον τομέα επικοινωνίας με τους εκατομμύρια ακολούθους της, σύμφωνα με μια δημοσίευση εργασίας στο LinkedIn.

Η αμοιβή κυμαίνεται από 45.000 έως 50.000 λίρες ετησίως, ανάλογα την εμπειρία, με 37,5 συνολικές ώρες εργασίας την βδομάδα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, οι ετήσιες απολαβές για τον κάτοχο της συγκεκριμένης θέσης θα ανέρχονται στις 50.000 λίρες ή περίπου 60.000 ευρώ, ενώ το ωράριο εργασίας θα είναι 37.5 ώρες την εβδομάδα. Η αγγελία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «πρόκειται για μια μοναδική επαγγελματική ευκαιρία» καθώς όποιος ή όποια αναλάβει τα καθήκοντα αυτά «θα απευθύνεται σε εκατομμύρια ανθρώπους που ακολουθούν τους επίσημους λογαριασμούς social media του Μπάκιγχαμ».

Η Αριάν Τσέρνοκ, βοηθός καθηγητή Νέας Βρετανικής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο Brown στη Βοστώνη, τόνισε ότι η αγγελία αυτή αποδεικνύει τον αντίκτυπο που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο πώς διαμορφώνεται η εικόνα του Παλατιού: «Προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο. Έχουν φτιάξει και κανάλι στο YouTube προωθώντας δια αυτού του τρόπου μια ψευδαίσθηση εγγύτητας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ