Κόσμος

Η θέση εργασίας που ανακοίνωσε η βασίλισσα Ελισάβετ μέσω LinkedIn μπορεί να είναι η δουλειά των ονείρων σου

Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα, ίσως η βασίλισσα Ελισάβετ να σου έδωσε μόλις την ευκαιρία που ψάχνεις. Μια θέση εργασίας κοντά στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ακούγεται άκρως δελεαστική. Ειδικά όταν ο μισθός της αγγίζει τα 109.000 δολάρια το χρόνο. Τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις; Να διευθύνεις το γραφείο που είναι υπέυθυνο για τα βασιλικά ταξίδια.

Όλα τα μέλη της οικογένειας χρειάζεται να ταξιδέυουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορα μέρη στον πλανήτη. Αυτό, λοιπόν, θέλει κάποια οργάνωση την οποία αναλαμβάνει μια ολόκληρη ομάδα. Αυτή την ομάδα θα διευθύνει ο άνθρωπος που θα έχει όλα τα προσόντα που ψάχνει το Μπάκιγχαμ και η αναζήτησή του ξεκίνησε μέσω του LinkedIn. Χρειάζεται να ξέρει από χρηματοοικονομική διαχείριση, να έχει διοικητικές και ηγετικές ικανότητες, να είναι καλός στη διαχείριση κρίσεων αλλά να έχει και επικοινωνιακές και διαπραγματτευτικές δεξιότητες.

https://www.instagram.com/p/B3nNQTwnd-Y/?utm_source=ig_web_copy_link

Στη συγκεκριμένη θέση οι εργάσιμες ώρες θα είναι 37,5 την εβδομάδα και η βάση θα είναι στο Λονδίνο. Σίγουρα βέβαια θα υπάρχουν ταξίδια τόσο στην Αγγλία όσο και εκτός. Η τελική ημερομηνία για τους υποψήφιους ειναι στις 20 Δεκεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/B5IcZ3RHjA7/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ