Κόσμος

Brexit: Πρώτος στις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές ο Μπόρις Τζόνσον

Το κόμμα του Μπόρις Τζόνσον παραμένει πρώτο στις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές ενώ φαίνεται πως θέλει να τελειώνει με το Brexit άμεσα.

Οι εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου με φόντο το Brexit βρίσκουν τους Συντηρητικούς να είναι το μεγάλο φαβορί καθώς σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του Panelbase διατηρούν ένα ποσοστό 40%.

Την ίδια ώρα το Εργατικό Κόμμα του Τζέρεμι Κόρμπιν ανέβηκε κατά μια ποσοστιαία μονάδα, φτάνοντας στο 30%, ενώ οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες καταγράφουν ένα ποσοστό 15%.

Το ποσοστό του κόμματος Brexit ανέρχεται σε 8%, με πτώση μίας ποσοστιαίας μονάδας, βάσει της δημοσκόπησης που δημοσιεύτηκε σήμερα και στην οποία συμμετείχαν 1.046 άνθρωποι το διάστημα 6-8 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...