Κόσμος

Συγκλονιστική ιστορία! Μήνυμα στην άμμο οδήγησε στη διάσωση μίας αγνοούμενης - Τρεις ημέρες τριγυρνούσε στην έρημο - Εικόνα, Βίντεο

Μία απίστευτη ιστορία, τελικά είχε αίσιο τέλος στην Αυστραλία, αφού το "sos" που είχε δημιουργήσει στο έδαφος ήταν και η ελπίδα για τη σωτηρία της.

Επί τρεις ημέρες παρέμενε χαμένη στην έρημο μια Αυστραλέζα, ώσπου κατάφερε να χαράξει μήνυμα "SOS", το οποίο είδε ένας άνδρας που παρακολουθούσε μέσω κάμερας από απόσταση το αγρόκτημά του.

Η 55χρονη Ντέμπορα Πίλγκριμ χάθηκε την Κυριακή όταν, την ώρα που έκανε κάμπινγκ με φίλους της περίπου 100 χιλιόμετρα από την Αδελαΐδα, αποφάσισε να πάει μια βόλτα μόνη της.

 

https://youtu.be/H2jyO7ZL6sk

Δεκάδες αστυνομικοί και μέλη σωστικών συνεργείων, όπως και ένα ελικόπτερο, την αναζητούσαν επί τρεις ημέρες. Κάποια στιγμή η Πίλγκριμ βρέθηκε σε ένα άδειο αγρόκτημα και έγραψε "SOS" στο χώμα.

Την Τρίτη το βράδυ ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος, που ζει 70 χιλιόμετρα μακριά, είδε το μήνυμα στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει για να ελέγχει την ιδιοκτησία του.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία εντόπισε την Πίλγκριμ σώα περίπου τα μεσάνυχτα σε ένα γειτονικό αγρόκτημα, όπου είχε βρει νερό.

https://youtu.be/Ds-Zp8MMNqE

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Πίστευα ότι θα καταρρεύσω», είπε η γυναίκα στο τηλεοπτικό δίκτυο Nine News, αναφερόμενη στη στιγμή που είδε να φτάνουν οι διασώστες.

Ο Νιλ Μάριοτ, χάρη στην παρατηρητικότητα του οποίου σώθηκε η Πίλγκριμ, εξήγησε ότι είχε εγκαταστήσει πρόσφατα το κλειστό κύκλωμα έπειτα από πολλές παραβιάσεις της ιδιοκτησίας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσε να βρει νερό γιατί φοβόμουν το χειρότερο», επεσήμανε.

https://youtu.be/i5GWP4ZDHCM

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ