Κόσμος

Αποκαλύψεις της ερευνήτριας της Μπιλντερμπέργκ: Πως η Λέσχη κατέστειλε τις “επαναστάσεις” στον ευρωπαϊκό Νότο-Τι είπε για την Ελλάδα

Σκληρές αλήθειες αποκαλύπτει στο νέο της άρθρο η γνωστή ερευνήτρια, ειδική επί θεμάτων της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ, Cristina Martín Jiménez.

“Η εξουσία δεν υποστηρίζει τη δημοκρατία. Η δύναμη αγαπά τις δικτατορίες. Ο ιδανικός πλανήτης είναι αυτός που υπαγορεύει και οι άνθρωποι υπακούν. Χωρίς αμφισβήτηση, χωρίς σκέψη, χωρίς αντανάκλαση. (...) Η εξουσία δεν επιδιώκει να ξυπνήσουν οι άνθρωποι. Αυτό που πραγματικά θέλει η δύναμη είναι να εκπαιδεύσει τον λαό να ψηφίσει για τον σωστό ηγέτη” αναφέρει αρχικά και κατόπιν εστιάζει στο πως η Λέσχη τιμώρησε τον Ευρωπαϊκό Νότο που τόλμησε να αντιδράσει.

“Ο χρηματοδότης φώναξε ενάντια στους επαναστάτες πολίτες, οι οποίοι αρνήθηκαν να πληρώσουν τη λεγόμενη Παγκόσμια Κρίση, ψηφίζοντας άλλα κόμματα εκτός από εκείνα που στηρίζει το ευρωπαϊκό-αμερικανικό ίδρυμα παγκόσμιου χαρακτήρα. Όσοι απομακρύνθηκαν από το σενάριο έλαβαν υποδειγματική τιμωρία για να διορθώσουν την αδιαμφισβήτητη τους τόλμη, όπως ο Δίας τιμωρούσε τον Προμηθέα μετά την παράδοση της γνώσης στην Ανθρωπότητα. Χωρίς σπίτια, χωρίς δουλειά, χωρίς όνειρα, οι πολίτες είχαν ακόμα το συκώτι. Και έπρεπε να γονατίσουν για μια αιωνιότητα. Αυτό ήταν το σχέδιο, οπότε στους αντάρτες της Ελλάδας και της Ιταλίας επιβλήθηκαν δύο τύραννοι, που διαδόθηκαν στα μέσα ενημέρωσής τους ως οι πιο άριστοι τεχνοκράτες. Ο Mario Monti , πρώην Ευρωπαίος επίτροπος, γερουσιαστής και μέλος της διευθύνουσας επιτροπής της Bilderberg, διορίστηκε τότε πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, χωρίς οι πολίτες να ερωτηθούν, καθώς είχαν αποδείξει ότι δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν σωστά. Στην Ελλάδα, η ΕΕ αποφάσισε με τον ίδιο τρόπο να επιβάλλει τον Λουκά Παπαδήμο, πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ, θεσμό που δημιουργήθηκε στην εποχή της νέας παγκόσμιας τάξης.

Επιβάλλοντάς τους να μην ασκήσουν το δικαίωμά τους να ψηφίζουν, οι “αντάρτες” έλαβαν το μάθημα για τη διαμαρτυρία και την αντίσταση στην αποδοχή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που σχεδίασε η τρόικα προς όφελος ορισμένων ελίτ που είχαν ξεπεράσει την απληστία τους και απομακρύνονταν όλο και περισσότερο από το έθνος” αναφέρει η ερευνήτρια.

“Η τρομερή κατάσταση της κρίσης είχε αναδείξει και οργάνωσε άλλες ομάδες δυνάμεων που ήθελαν να ανταγωνιστούν την Μπίλντερμπεργκ, η οποία, μετά από εξήντα χρόνια απολυταρχικής και δεσποτικής βασιλείας είχε συσσωρεύσει χιλιάδες εχθρών” αναφέρει και κατόπιν εστιάζει στα δρώμενα στην δική της χώρα, την Ισπανία.

“Στη συνέχεια ο Πάμπλο Ιγκλέσιας εμφανίστηκε στην Ισπανία για να πολεμήσει τους πλούσιους ή τις κάστες. Στα τέλη του 2015, οι Podemos συμμετείχαν στις βουλευτικές εκλογές, μετά από αυτό στις ευρωπαϊκές εκλογές, μπαίνοντας σε αμφότερα τα κοινοβούλια νικηφόρα. Τα λόγια του Ιγκλέσιας ενθουσίασαν τους νέους και τους παλαιούς ψηφοφόρους. Οι λέξεις, ναι. Αλλά μέσα σε μόλις τρία χρόνια οι πράξεις του τον έχουν απομακρύνει από χιλιάδες ψηφοφόρους που είδαν σε αυτόν έναν νέο Προμηθέα”.

Και η Χιμένεθ συνεχίζει για το πως αντέδρασε η Λέσχη σε αυτό: “Από την πλευρά της, η Bilderberg επέλεξε τον Pedro Sánchez του PSOE το 2015 και τον Albert Rivera το 2017 για να προετοιμαστεί για τη μετάβαση στο μέλλον. Η διευθύνουσα επιτροπή τους κάλεσε ως "αυξανόμενες υποσχέσεις μιας νεότερης γενιάς", όπως δήλωσε το μέλος της Bilderberg Kenneth Clarke, Βρετανός βουλευτής.

Και η ερευνήτρια φτάνει στο σήμερα....

“Βλέποντας την εξέγερση των ανθρώπων, έβγαλαν το τελευταίο φυσίγγιο: Greta Thunberg”.

Καταλήγοντας σημειώνει πως “οι πολίτες έχουν ταλαιπωρηθεί από τη διαφθορά και έχουν ληφθεί για ηλίθιοι, όπως οι δούλοι της Κλασικής Ελλάδας ή οι γυναίκες στις οποίες απαγορευόταν συμμετοχή στο Res Publica. Οι άνθρωποι θέλουν απλώς να ζήσουν ειρηνικά στο σπίτι τους, που αποκαλούν πατρίδα. Οι πολίτες θέλουν απλά να έχουν δουλειά και εκπαίδευση για τα παιδιά τους. Είναι κουρασμένοι να βλέπουν πώς τα σχολεία είναι οργανωμένα ώστε οι απόγονοί τους να ψηφίσουν στο μέλλον για το "σωστό ηγέτη"”

Εστιάζοντας λοιπόν το ζήτημα της παιδείας η Χιμένεθ κλείνει το άρθρο της με την διαπίσωτση πως “Πραγματικά, πρέπει να εκπαιδεύσουμε τη Δύναμη να μάθουμε να σεβόμαστε τον Λαό” και “προφητεύει” πως “Αν συνεχίσουν να ελέγχουν τα πάντα, θα χάσουν τα πάντα. Ο πόλεμος ξεκίνησε από τους πλούσιους, αλλά δεν υπάρχει κανένας φτωχότερος σε αυτόν τον πλανήτη από αυτόν που έχει μόνο και θέλει χρήματα ... και δύναμη. Μερικοί έχουν ήδη χάσει”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ