Κόσμος

Εταιρεία του Ντε Νίρο απολύει εργαζόμενη επειδή παρακολουθούσε «Φιλαράκια» στη δουλειά

Η φίλη μας κατάφερε και είδε 55 επεισόδια σε 4 ημέρες εργασίας. Αυτός, βέβαια, είναι ένας από τους λόγους της αγωγής εναντίον της.

Η Chase Robinson, κάποτε υποδιευθύντρια παραγωγής και οικονομικών της εταιρείας Canal Productions, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, έχει να αντιμετωπίσει μια αγωγή 6 εκατ. δολαρίων. Η πρώην εργαζόμενη πια, όπως αποδείχθηκε, είχε τεράστια αδυναμία στα «Φιλαράκια» καθώς σε 4 ημέρες, κατάφερε να παρακολουθήσει 55 επεισόδια της γνωστής τηλεοπτικής σειράς. Όχι, δε βρισκόταν σε άδεια ή στον καναπέ του σπιτιού της μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά. Για την ακρίβεια, βρισκόταν εν ώρα εργασίας, πίσω από το γραφείο της και χωμένη ανάμεσα σε πύργους από έγγραφα που περίμεναν την υπογραφής της.

Κανένας πανικός, κανένα άγχος δεν μπορεί να τα βάλει με τα «Φιλαράκια» και έτσι αποφάσισε να διώξει από πάνω της την πίεση της δουλειάς με ένα επεισόδιο. Το πρώτο έφερε το δεύτερο και η κατάληξη γνωστή. Ύστερα, γιατί μάλλον βαρέθηκε, αποφάσισε να δει 20 επεισόδια του «Arrested Development» και άλλα 10 από τη σειρά «Schitt’s Creek». Όλα αυτά, επίσης σε 4 ημέρες εργασίας. Με λίγα λόγια, σε 8 εργάσιμες μέρες, της «βγήκαν» τα μάτια. Φίλη μας. Αυτός, όμως, ήταν ένας από τους λόγους της αγωγής.

«Το να βλέπει Netflix εν ώρα εργασίας δεν ήταν μέρος των καθηκόντων της», αναφέρει η Canal Production. Όπως έγινε γνωστό, εκτός από το να περνά την ώρα της μπροστά από μια οθόνη, όχι για λόγους δουλειάς αλλά για δική της ψυχαγωγία, χρησιμοποιούσε το αεροπλάνο της εταιρείας για προσωπικά ταξίδια και χρέωνε τα γενικότερα έξοδά της, ύψους 53,000 δολάρια, στην Canal. Το αστείο της υπόθεσης, είναι πως όταν παραιτήθηκε, ζήτησε από τον De Niro να υπογράψει μια συστατική επιστολή, προφανώς για την επόμενη δουλειά της. Φυσικά, εκείνος αρνήθηκε.

https://youtu.be/Orn3ivPY_OU

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ