Κόσμος

Θέλει ο Τραμπ θέλει να αγοράσει τη Γροιλανδία; Οι φήμες «τρέλαναν» το Twitter!-ΕικόναΟι φήμες πως ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θέλει να αγοράσει τη Γροιλανδία, έχουν τρελάνει το twitter, με το Υπουργείο Εξωτερικών της, να "τρολλάρει" την κατάσταση σε ανάρτησή της.

Ο Αμερικανός πρόεδρος λέγεται ότι εξετάζει τη μεγαλύτερη κτηματομεσιτική συμφωνία στην ιστορία των ΗΠΑ, αλλά οι κυβερνήσεις Γροιλανδίας και Δανίας, όπως και αρκετοί συμπολίτες του Τραμπ, δεν είδαν με καλό μάτι την ιδέα.

Η Γροιλανδία προφανώς δεν είναι το πιο αναμενόμενο θέμα για να γίνει trend στο Twitter, αλλά αυτό συζητούν όλοι μετά τις αναφορές ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενδιαφέρεται για το μεγαλύτερο ακίνητο της Δανίας.

Ο μεγιστάνας των ακινήτων Τραμπ, κυνηγάει τη Γροιλανδία εξαιτίας των φυσικών πηγών της και της καλής στρατηγικής της θέσης, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Ο πρόεδρος δεν σχολίασε τις φήμες, ωστόσο, το υπουργείο Εξωτερικών της Γροιλανδίας ανέφερε ότι το νησί δεν είναι προς πώληση, ενώ Δανοί πολιτικοί χλεύασαν την ιδέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ