Κόσμος

Γάτα "παίζει" γκολφ με το αφεντικό της και... κλέβει καρδιές!- Βίντεο

Και όμως, το παιχνίδι με μπάλες δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των σκύλων! Η συγκεκριμένη γάτα, "παίζει" γκολφ με το αφεντικό της και φαίνεται να το διασκεδάζει πραγματικά!

Ποιος είπε ότι οι αξιαγάπητες γατούλες δεν είναι υπάκουες; Ποιος είπε ότι οι γάτες δεν παίζουν με τα αφεντικά τους; Αυτή η γάτα, πάντως, τη «βρίσκει» να φέρνει πίσω το μπαλάκι, όταν ο «μπαμπάς» της παίζει γκολφ. Και το κάνει με άψογο γατίσιο στιλ.

Όλοι έχουμε υπόψη μας το αγαπημένο παιχνίδι των σκυλιών! Να τους πετάς το μπαλάκι κι εκείνα τρέχοντας να στο επιστρέφουν γεμάτα ενθουσιασμό.

Οι γάτες, όμως, αν και δε φαίνεται να υστερούν νοητικά από τα σκυλιά, δε συνηθίζουν να ενθουσιάζονται με τέτοια παιχνίδια.

Ίσως να φταίει η έμφυτη «ανυπακοή» τους. Ίσως απλά να βαριούνται πάρα πολύ μ' αυτά τα τόσο «ανόητα» για τα αιλουροειδή παιχνιδάκια.

Μια γάτα όμως, αυτή του Κέισι Τίπι που τη βρίσκει με το γκολφ ακόμη και στο σπίτι, είναι κάπως διαφορετική.

Όταν ο Κέισι βαράει το μπαλάκι με το μπαστούνι του γκολφ, εκείνη το βρίσκει και του το επιστρέφει, φυσικά, με το δικό της γατίσιο, χαλαρό αλλά συνάμα  πολύ αριστοκρατικό στιλ.

Ίσως, όπως πολύ εύστοχα σχολίασε ένας από τους χρήστες του ΥουΤube, αυτή η ψιψίνα να ήταν λαμπραντόρ σε κάποια άλλη ζωή!

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/poiH-lgLfmY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ