Κόσμος

Απίστευτο! Πέταξε δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 5.000 δολαρίων από βράχο της Σαντορίνης-Εικόνες


Ένας νεαρός που η πρόταση γάμου που σκόπευε να κάνει στην κοπέλα του δεν πήγε καλά, αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Σαντορίνη και να "ξεφορτωθεί" το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων!

Υποτίθεται ότι θα ήταν ένα ταξίδι ζωής, μαζί με την αγαπημένη του σε ένα ονειρεμένο μέρος έχοντας μαζί του και ένα πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων. Εκεί όπου προγραμμάτιζε μάλιστα να της κάνει πρόταση γάμου. Αλλά η ζωή δε τα φέρνει όπως τα υπολογίζουμε. Ο 23χρονος Brendan Beasley από την Αυστραλία, είχε κανονίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ταξίδι στη Σαντορίνη. Εκεί σε ένα ονειρικό σκηνικό, υπολόγιζε ότι θα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, μια όμορφη έκπληξη που σχεδόν κάθε γυναίκα ονειρεύεται.

«Αλλά λίγο καιρό πριν τη μεγάλη έκπληξη, τον περίμενε μια ακόμη μεγαλύτερη! «Έπειτα από τρία χρόνια μαζί, και χωρίς λόγο αποφάσισε να με χωρίσει», είπε στο news.com.au.

«Ήμουν συντετριμμένος, γιατί είχα αγοράσει το δαχτυλίδι αρραβώνων και είχα κλείσει ένα ταξίδι -έκπληξη στη Σαντορίνη, γιατί εκεί ήθελε πάντα να αρραβωνιαστεί», συμπλήρωσε.

Ο 25χρονος ηλεκτρολόγος από το Σίδνεϊ, δήλωσε πως αν και ο χωρισμός ήταν πολύ επώδυνος, εντούτοις αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ταξίδι στο ελληνικό νησί. Στις αποσκευές του θα έπαιρνε μαζί και το δαχτυλίδι αρραβώνων των 5.000 δολαρίων. «Δε γνώριζε τίποτα για τα σχέδιά μου… Δυο ημέρες πριν, της αποκάλυψα για το ταξίδι αλλά δε την είπα για το δαχτυλίδι…». Φυσικά, εκείνη δεν ήρθε μαζί του αλλά το ταξίδι στη Σαντορίνη έγινε και ο τότε 23χρονος αποφάσισε να πετάξει μακριά ότι τον βάραινε! Έμα δακτυλίδι μεγάλης αξίας το οποίο ξεφορτώθηκε πετώντας το στη θάλασσα από έναν βράχο του νησιού!

«Ήθελα να το ξεφορτωθώ… Φυσικά μου κόστισε πολλά χρήματα, αλλά έφυγε ένα βάρος από την πλάτη μου», εξηγεί. Ο νεαρός κατέγραψε μάλιστα την ώρα που πετούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων σε βίντεο, το οποίο ανήρτησε στα social media.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ