Κόσμος

Πούτιν: Το Ισλαμικό Κράτος έχει ηττηθεί στην Συρία

Η τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους έχει ήδη ηττηθεί στην Συρία δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πούτιν σημείωσε ότι το Ισλαμικό Κράτος διατηρεί την «καταστροφική του δυναμική», καθώς μπορεί να επιτεθεί σε διάφορες περιοχές παγκοσμίως.

«Είναι προφανές ότι παρά την υφιστάμενη στρατιωτική κατάσταση, η τρομοκρατική οργάνωση διατηρεί την σημαντική καταστροφική της δυναμική, αλλά και ικανότητα να αλλάζει γρήγορα την τακτική της και να επιτίθεται σε διάφορες χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...