Ένα ακόμη περιστατικό ασυνειδησίας καταγράφηκε στους δρόμους της Κρήτης, και συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης των Χανίων, προκαλώντας την αγανάκτηση των πολιτών. Το τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνοδεύτηκε από εγκατάλειψη του τόπου του συμβάντος, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης, αναστατώνοντας την τοπική κοινωνία και κινητοποιώντας τις αρχές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 12:30, επί της οδού Μπουνιαλή, έναν από τους πλέον κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.
Το χρονικό της σύγκρουσης
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, διερχόμενο όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με δύναμη σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Το όχημα του θύματος βρισκόταν νόμιμα σε θέση στάθμευσης επί της οδού, όταν δέχθηκε το χτύπημα.
Αντί ο οδηγός του διερχόμενου οχήματος να σταματήσει, ως οφείλει από τον νόμο και την ηθική, για να ελέγξει τις ζημιές και να αφήσει τα στοιχεία του, επέλεξε να τλαπεί σε φυγή, εγκαταλείποντας το σημείο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και αφήνοντας πίσω του σημαντικές υλικές ζημιές στο ξένο όχημα.

Έρευνες από την Τροχαία
Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Τροχαία Χανίων για την καταγραφή του συμβάντος. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τη διαδικασία συλλογής στοιχείων για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού.
Κρίσιμο ρόλο στην ταυτοποίηση του δράστη αναμένεται να παίξει το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των παρακείμενων καταστημάτων και κτηρίων. Οι αρχές «χτενίζουν» το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσουν τον αριθμό κυκλοφορίας και τον τύπο του οχήματος που προκάλεσε το ατύχημα, ώστε ο υπαίτιος να λογοδοτήσει για την πράξη της εγκατάλειψης και την πρόκληση φθορών ξένης περιουσίας.
