Κοινωνία

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου 17χρονη με γρίπη Α από την Αλόννησο

Χθες Τετάρτη, μια 17χρονη από την Αλόννησο, που διαγνώστηκε με γρίπη τύπου Α, μεταφέρθηκε στον Βόλο με ιδιωτικό σκάφος για να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Βόλου ώστε να λάβει την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη.

Η γρίπη τύπου Α είναι μια από τις πιο συνηθισμένες μορφές εποχικής γρίπης και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές, ιδιαίτερα σε ευπαθείς ομάδες όπως παιδιά, ηλικιωμένοι και άτομα με υποκείμενα νοσήματα. Ο ιός της γρίπης Α μεταδίδεται μέσω σταγονιδίων από το φτέρνισμα, τον βήχα ή την επαφή με μολυσμένες επιφάνειες. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν υψηλό πυρετό, ρίγη, μυϊκούς πόνους, βήχα, καταρροή και έντονη κόπωση.

Σε σοβαρές περιπτώσεις, η γρίπη Α μπορεί να οδηγήσει σε πνευμονία ή άλλες επιπλοκές, απαιτώντας νοσηλεία και φαρμακευτική αγωγή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...