Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός σχολικού λεωφορείου χωρίς δίπλωμα

Ο οδηγός, ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου από την Τροχαία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, είναι 74 ετών, ενώ όπως αναφέρει η ΕΡΤ δεν έχει επαγγελματικό δίπλωμα.

Ο ηλικιωμένος μετέφερε δεκάδες παιδιά του Δημοτικού σε δημόσιο σχολικό συγκρότημα της περιοχής, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Τη στιγμή του ελέγχου αποβίβαζε τους μαθητές από το σχολικό λεωφορείο.

Σημειώνεται πως οι οδηγοί των σχολικών λεωφορείων δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το όριο ηλικίας των 65 ετών. 

Ο ίδιος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές πως ήταν πεπεισμένος ότι μπορούσε να οδηγεί το λεωφορείο και να μεταφέρει τους μαθητές.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στην Τροχαία Θεσσαλονίκης, αλλά στη συνέχεια με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosikos-stratos-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αρχή του τέλους! Οι Ρώσοι κατέλαβαν το πρώτο ουκρανικό χωριό στην κεντρική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ -Δείτε το σε χάρτες

Ξεκίνησε η ρωσική προέλαση εντός του Ντνιπροπετρόφσκ και ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την...