Κοινωνία

Χαϊδάρι: Επιχειρηματίας ήταν τελικά ο άντρας που απήχθη από το πανάκριβο αυτοκίνητό του

Μια ιδιαίτερη υπόθεση, σχετικά με αρπαγή επιχειρηματία μέσα από την πανάκριβη Porsche Panamera ερευνούν με προσοχή οι Αρχές.

Η ιστορία με διαδραματίστηκε τη νύχτα της περασμένης Τρίτης (9/4/24) στην περιοχή του Χαιδαρίου με κάμερες καταστημάτων της περιοχής να καταγράφουν καρέ – καρέ την αρπαγή του νεαρού επιχειρηματία. Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, δυο ημέρες αργότερα στην Καλλιθέα

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το θύμα επιβεβαίωσε το συμβάν, ωστόσο υποστήριξε ότι πίσω από την αρπαγή του κρύβονται 4 άτομα που του έκανα φάρσα. Οι αναλυτές της Ασφάλειας, συνέλαβαν ένα 39χρονο άνδρα, σχημάτισαν δικογραφία και τον έστειλαν στο εισαγγελέα.

Βέβαια η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι πληροφορίες λένε πως ίσως να μην πρόκειται για φάρσα αλλά για αρπαγή με κίνητρο την λύση οικονομικών διαφορών. Σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές της Αστυνομίας «Την 9/4/2024 και ώρα 22:41 το Κέντρο Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση από την (ς.ς αναφλερονται τα στοιχεία της γυναίκας), η οποία ανέφερε ότι, ενόσω βρισκόταν με το όχημά της έξωθι περιπτέρου επί της Λ. Αθηνών, άγνωστα άτομα, επιβαίνοντα στο υπ’ αριθ ……. αυτοκίνητο μάρκας Hyundai i10 άρπαξαν με τη βία τον παθόντα, ο οποίος επέβαινε σε όχημα μάρκας Porsche χρώματος μαύρου, τον επιβίβασαν στο όχημά τους και στη συνέχεια αποχώρησαν, με έναν εκ των δραστών να οδηγεί το όχημα του παθόντα.

Ως διαπιστώθηκε, το υπ’ αριθ…… αυτοκίνητο μάρκας Hyundai i10 χρώματος ασημί, είναι ιδιοκτησίας ατόμου με στοιχεία (ς.ς αναφέρονται τα στοιχεία), ο οποίος είναι αδερφός του κατηγορούμενου, ενώ το όχημα του παθόντα Porsche Panamera χρώματος μαύρου είναι ιδιοκτησίας εταιρείας συμφερόντων του παθόντα».

Πώς εξιχνιάστηκε η υπόθεση

Στη συνέχεια οι αναλυτές της Ασφάλειας περιγράφουν τον τρόπο που έδρασαν για να εξιχνιάσουν την υπόθεση: «Αστυνομικοί, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν προς τούτο, περί την 23:10 ώρα της 09/04/2024 μετέβησαν στην ανωτέρω δηλωθείσα διεύθυνση, όπου διαπίστωσαν ότι υφίσταται έκθεση εμπορίας αυτοκινήτων με την επωνυμία (αναφέρονται τα στοιχεία). Έξωθι αυτής βρέθηκε όχημα, μάρκας PORCHE, χρώματος μαύρου κι έξωθεν αυτού 5 άνδρες, με τον έναν εξ αυτών να το κλειδώνει χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήριο.

Οι αστυνομικοί κινήθηκαν περιμετρικά των οικοδομικών τετραγώνων και κατά την επιστροφή τους στην είσοδο της έκθεσης βρήκαν σταθμευμένο το αυτοκίνητο της αρπαγής. Εξερχόμενοι του περιπολικού για να το ελέγξουν, βγήκε από την είσοδο της έκθεσης ο κατηγορούμενος και τους γνώρισε ότι αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της έκθεσης και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είναι ιδιοκτησίας του.

Ακολούθως, προσήχθη αρχικά στο Α.Τ. Χαϊδαρίου και στη συνέχεια στην Ασφάλεια, όπου και συνελήφθη, ενώ το ανωτέρω όχημα μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Χαϊδαρίου όπου και κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης. Αστυνομικοί της Υπηρεσίας μας, αναζήτησαν και κατάσχεσαν βιντεοληπτικό υλικό τόσο από κάμερα τοποθετημένη στο όχημα της μάρτυρα όσο και από κατάστημα πώλησης αυτοκινήτων επί της Λ. Αθηνών, έναντι του σημείου που έλαβε χώρα το περιστατικό. Από την ανάλυση του οποίου διαπιστώθηκαν τα ως άνω καταγγελλόμενα.

Η Υπηρεσία μας προέβη στην αναζήτηση του παθόντα διενεργώντας ειδικές ανακριτικές ενέργειές προκειμένου ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας να γνωστοποιήσει το γεωγραφικό στίγμα, το οποίο ως μας γνώρισε ήταν στην περιοχή της Καλλιθέας.

Απογευματινές ώρες της 10/04/2024, ο παθών προσήλθε στην Υπηρεσία μας, όπου εξεταζόμενος κατέθεσε ότι ανωτέρω συμβάν πράγματι συνέβη ως περιγράφεται παραπάνω, πλην όμως όπως του δήλωσαν οι δράστες, αφού τον οδήγησαν εντός της έκθεσης αυτοκινήτων, ότι πρόκειται για φάρσα και αποχώρησε.

Όπως ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά την 11:10 ώρα 11/04/2024 από το Τμήμα Εξερεύνησης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, κατά την εξερεύνηση της Porsche Panamera ιδιοκτησίας του θύματος, βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα εξωτερικά της πόρτας του οδηγού του ανωτέρω οχήματος τα οποία όπως διαπιστώθηκε ανήκουν στον αδερφό του κατηγορούμενου.

Ανωτέρω κατηγορούμενος, μαζί με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον του
Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος