Κοινωνία

Κρήτη: Άντρας λήστεψε το σπίτι του εργοδότη του αποσπώντας χιλιάδες ευρώ

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ένα άντρας στην Κρήτη λήστεψε τον εργοδότη του

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, νεαρός άνδρας από την Βουλγαρία ο οποίος ζούσε και εργαζόταν σε θερμοκήπια στην Άρβη Βιάννου εδώ και μεγάλο διάστημα, ήταν ο δράστης της κλοπής του αφεντικού του. 

Όπως φαίνεται, τον τελευταίο καιρό είχε χαρτογραφήσει τις κινήσεις του παραγωγού για τον οποίο εργαζόταν και το μεσημέρι της Τρίτης (19/3) μπήκε στο σπίτι του ενώ εκείνος έλειπε.

Εκεί, αφού έψαξε για αρκετή ώρα, βρήκα και αφαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό και συγκεκριμένα 10.000 ευρώ, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος ο οποίος αντιλήφθηκε την κλοπή την επόμενη ημέρα.

Το αστυνομικό Τμήμα της Βιάννου μόλις ενημερώθηκε, έδωσε σήμα να αποκλειστούν όλα τα λιμάνια της Κρήτης αλλά και τα σύνορα, ωστόσο όπως εκτιμάται, ο δράστης κατάφερε και διέφυγε προς τη χώρα του καθώς το πέρασμα από την Ελλάδα στην Βουλγαρία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ