Κοινωνία

Καλαμάτα: Κι άλλη γυναίκα είχε παρενοχλήσει ο ιδιοκτήτης διαγνωστικού κέντρου

Άλλη μία γυναίκα έχει υποβάλλει καταγγελία σε βάρος του 68χρονου ιδιοκτήτη διαγνωστικού κέντρου στην Καλαμάτα, ο οποίος συνελήφθη  την Παρασκευή για σεξουαλική παρενόχληση μιας 29χρονης ασθενούς. Τώρα πια εξετάζεται αν ο 68χρονος έχει προσπαθήσει να ασελγήσει και σε άλλες ασθενείς.

Σύμφωνα με το protothema.gr, μια 47χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Καλαμάτας το βράδυ της Κυριακής και κατέθεσε μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του 68χρονου, τον οποίο κατηγορεί ότι την προσέβαλε με ασελγείς χειρονομίες κατά την διάρκεια εξέτασης στο διαγνωστικό κέντρο του, τον Ιανουάριο του 2023. Για τη νέα υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας και πλέον ανατέθηκε σε ανακριτή.

Στο μεταξύ, εκκρεμεί η δίκη του 68χρονου, μετά την καταγγελία της 29χρονης, η οποία είχε επισκεφθεί το κέντρο για να υποβληθεί σε εξέταση, επειδή αντιμετώπιζε πρόβλημα με το στομάχι της, την Παρασκευή. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ο 68χρονος φέρεται να την παρενόχλησε περισσότερες από μία φορές με χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα προκαλώντας την έντονη αντίδραση της κοπέλας, η οποία αποχώρησε και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του.

Το ίδιο απόγευμα αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον 68χρονο, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Όμως, η δίκη αναβλήθηκε για τις 23 Φεβρουαρίου επειδή η 29χρονη δεν μπορούσε να παραστεί λόγω της ασθένειάς της και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ