Κοινωνία

Σέρρες: Νέες επιθέσεις λύκων - Κατασπάραξαν δύο σκυλιά κοντά σε σχολική μονάδα (Βίντεο)

Μπροστά σε μία αποτρόπαια εικόνα βρέθηκε πολίτης στις Σέρρες, όταν εντόπισε δύο νεκρά σκυλιά πίσω από το κτίριο της τεχνικής σχολής Σερρών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα δείχνουν ότι τα σκυλιά δέχθηκαν επίθεση από λύκους αφού στην περιοχή πριν από λίγες μέρες είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό με επίθεση σε πόνυ ενώ σε βίντεο αγρότη της περιοχής καταγράφηκαν εικόνες με αγέλη λύκων σε χωράφι. 

Την αγέλη λύκων ο αγρότης το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) σε χωράφι στο Μετόχι Σερρών.  Οι λύκοι σύμφωνα με τον αγρότη, ήταν περισσότεροι από δέκα ενώ το χωράφι που εμφανίστηκαν βρίσκεται 600 μέτρα μόλις από το τελευταίο σπίτι του χωριού.

Δείτε το βίντεο:

Οι κάτοικοι του χωριού μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών είχαν εκφράσει την ανησυχία τους, αφού οι λύκοι εμφανίστηκαν και μέσα στο χωριό και είχε σημειωθεί απώλεια ζωικού κεφαλαίου σε κτηνοτροφικές μονάδες.

Οι περισσότεροι είναι σε απόγνωση, έχουν απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές και εφιστούν την προσοχή σε όσους κινούνται στο Μετόχι, στην κοιλάδα της Αγίας Βαρβάρας, στα Άνω Καμενίκια και στα Μελενικιώτικα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ