Κοινωνία

Λάρισα: 74χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του

Συναγερμός σήμανε στις αρχές αργά το πρωί της Τρίτης, στο άκουσμα της είδησης ότι ένας άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης της Λάρισας.

Ο 74χρονος, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, έκοψε τις φλέβες του με σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή του, χθες το βράδυ. Το τραύμα ωστόσο δεν ήταν σοβαρό με αποτέλεσμα να μην χάσει τη ζωή του. Σήμερα το πρωί τον βρήκε σε άσχημη κατάσταση η κόρη του η οποία και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...