Κοινωνία

Συγκλονίζει κάτοικος του Παλαμά - «Κοιμόμαστε 9 ημέρες στο αυτοκίνητο»

Κάτοικος του οικισμού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και έκανε έκκληση για βοήθεια για τους ηλικιωμένους που έχουν μείνει στην περιοχή.

Ο ίδιος δήλωσε ότι εδώ κι 9 ημέρες κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Σας παρακαλώ η Περιφέρεια να στείλει κάτι για τους ηλικιωμένους, κάποια μονάδα, κάτι τέτοιο. Εμείς οι πιο νέοι εντάξει ας κοιμόμαστε και στο αυτοκίνητο», είπε ο κ. Δημήτρης.

Παράλληλα σε ερώτηση για το εάν είναι προσβάσιμο το σπίτι του είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να περπατήσει κανείς, ενώ ακόμα και με τρακτέρ στους δρόμους η μετακίνηση είναι δύσκολη. Για το σπίτι του είπε: «Δεν μπορώ να μπω στο σπίτι μου. Οι δρόμοι καθαρίζουν αλλά στο σπίτι πρέπει να καθαριστεί, μέχρι και ο πρώτος όροφος είναι πλημμυρισμένος».

«Χθες το βράδυ ήμαστε στην πλατεία 20 αυτοκίνητα», είπε εξηγώντας πόσοι κάτοικοι αναγκάζονται να κοιμούνται μέσα στα οχήματα, καθώς δεν μπορούν να πάνε στα σπίτια τους.

«Υπάρχουν συνεργεία και δουλεύουν στην περιοχή και τα αντλιοστάσια ξεκίνησαν να δουλεύουν, τα νερά πέφτουν, όμως τα σπίτια θέλουν καθάρισμα, η πρόνοια είναι για τους ηλικιωμένους», συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ