Κοινωνία

Δώρα Απατζίδη: Δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσω Facebook η βουλευτής

Σεξουαλική παρενόχληση μέσω facebook δέχθηκε η βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαρία Απατζίδη όπως γνωστοποίησε η ίδια. Η κ. Απατζίδη αποκάλυψε πως διαδικτυακός «φίλος» της έστειλε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο, συνοδεύοντας την εικόνα με το μήνυμα «Γεια σου μωράκι».

«Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος» και «να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπων αρσενικών» έγραψε η κ. Απατζίδη στο μήνυμά της προς τους ακόλουθούς της όπου και γνωστοποίησε την παρενόχληση που δέχθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΜεΡΑ25 έγραψε: «Σε έναν κόσμο που η πατριαρχία κυβερνά, ο κάθε προβληματικός στέλνει φωτό το γενετικό του μόριο, νομίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να μην σέβεται τίποτα και κανέναν….Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος.

Πολλές κοπέλες καθημερινά βιώνουν ανάλογες μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης και δυστυχώς δεν μιλούν. Κάνω, λοιπόν, την αρχή με μια προσωπική παρενόχληση που δέχτηκα, για να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπων αρσενικών».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ