Κοινωνία

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Όλα ξεκίνησαν από την παρενόχληση μιας κοπέλας»

Στιγμές τρόμου έζησαν οι νεαροί θαμώνες δημοφιλούς κέντρου διασκέδασης στο Γκάζι, αφού μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε μέσα στο μαγαζί, κάποιοι από τους εμπλεκόμενους βγήκαν έξω και άρχισαν να πυροβολούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφει στο protothema.gr όλο το σκηνικό. Όπως λέει, ξεκίνησε εντός του καταστήματος, όταν δύο άντρες Αλβανικής καταγωγής, παρενόχλησαν νεαρή κοπέλα. Ένας από τους άνδρες ασφαλείας του καταστήματος επενέβη και τα αίματα άναψαν.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο εργαζόμενος πιάστηκε στα χέρια με τους δύο άντρες, βγήκαν εκτός μαγαζιού και τότε ο ένας εκ των δύο ανδρών πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός θαμώνας εξηγεί πως για αρκετή ώρα με οδηγία της αστυνομίας και για λόγους ασφαλείας, παρέμειναν μέσα στο κέντρο με κλειστές τις πόρτες και με ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω. Όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα, τότε οι θαμώνες μπόρεσαν και έφυγαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...