Κοινωνία

Χαλκιδική: Θρίλερ με την εξαφάνιση της μητέρας και του παιδιού της

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση μιας 26χρονης μητέρας η οποία πήρε το βράδυ της περασμένης Τρίτης έφυγε με το μόλις 3 χρονών παιδί της από το σπίτι που διαμένει με το σύντροφο της στη Νικήτη της Χαλκιδικής κι έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη τους.

Η δήλωση της εξαφάνισης έγινε από το πατέρα του παιδιού, ο οποίος μάλιστα φοβάται ότι η σύντροφος του θα επιχειρήσει να διαφύγει εκτός Ελλάδας, καθώς είναι υπήκοος Γαλλίας. Μάλιστα εκτός από την ΕΛΑΣ η ο πατέρας του παιδιού έχει ενημερώσει και την Ιντερπόλ.

Ο 32χρονος πατέρας του παιδιού ειδοποίησε εκτός από την αστυνομίας και στενούς συγγενείς και φίλους του, χωρίς όμως και πάλι να καταφέρει να βρεθεί ένα στοιχείο που θα οδηγήσει σε εκείνες. Μάλιστα ανέφερε στους άνδρες της ΕΛΑΣ ότι φοβάται για τη ζωή του παιδιού του και τους παρακάλεσε να μην σταματήσουν τις έρευνες μέχρι να εντοπιστεί το παιδί του.

Έτσι οι αστυνομικοί που αρχικά έψαχναν στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδική τώρα έχουν πλέον επεκτείνει την ακτίνα των ερευνών τους, ειδικά μετά τους φόβους του πατέρα ότι η σύντροφός του σκοπεύει να φύγει μαζί από το παιδί από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Απαράβατος” όρος: Οι ΗΠΑ απαγορεύουν στην Τουρκία να χρησιμοποιήσει εγχώρια πυρομαχικά στην πιθανή απόκτηση μαχητικών F-16 Block 70

Αντιλαμβανόμαστε σε πόσο δεινή θέση βρίσκεται η Τουρκική πολεμική αεροπορία αφού ακόμη και μετά την τυχόν αναβάθμιση...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έκρηξη" σε ΕΕ-Βαλκάνια: Σε θέση μάχης στην οριογραμμή ο σερβικός στρατός-Κείτονται στους δρόμους στρατιώτες της ΝΑΤΟϊκής KFOR (Βίντεο-Εικόνες)

Άγρια παρέμβαση Λαβρόφ κατά Δύσης-Τουλάχιστον 25 μέλη της νατοϊκής δύναμης KFOR και 52 Σέρβοι έχουν τραυματιστεί-Σε...