Κοινωνία

Τέμπη - Αδερφός Βάιου Βλάχου: «Mας πήρανε τηλέφωνο για χρέη»

Σε δηλώσεις του στο OPEN περιέγραψε τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένεια του αδικοχαμένου Βάιου εδώ και πολλά χρόνια: «Ανακοινώθηκαν επικοινωνιακά μια μέρα μετά την κηδεία του αδερφού μου. Ήμασταν ήδη σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σαν οικογένεια. Και πολλά από αυτά τα μέτρα προσπαθούν να λύσουν προβλήματα που η οικογένειά μας τα είχε εδώ και πάνω από 10 χρόνια και ως έναν βαθμό οδήγησαν να είμαστε έτσι οπως είμαστε. Σε έναν βαθμό μπορεί να οδήγησαν και τον αδερφό μου να βρίσκεται σε εκείνο το τρένο. Χρέη, θέματα με μεταθέσεις, η δυσκολία για να βρεις δουλειά», σημείωσε.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση όμως είναι το γεγονός ότι τη «μαύρη» μέρα της κηδείας του Βάιου, την ώρα που βρίσκονταν στο νεκροταφείο χτύπησε το τηλέφωνο του πατέρα του για... χρέη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τη μέρα, τη στιγμή που βάζαμε τον αδερφό μου στο χώμα χτυπάει το τηλέφωνο του πατέρα μου, ήμασταν στο νεκροταφείο, και ήταν από ένα δικηγορικό γραφείο για να εισπράξουν τα χρέη. Είμαι 8 χρόνια εκτός Ελλάδας, είχα 5 χρόνια να δω τον αδερφό μου και δεν μπορούσα να τον κλάψω στο σπίτι γιατί μας το έχει πάρει η τράπεζα. Επομένως, όταν ξαφνικά, έχοντας περάσει όλα τα πάθη όλη την ταλαιπωρία, μετά από όλα αυτά η οικογένειά μας έχει φτάσει στο σημείο αυτό με τον θάνατο του αδερφού μου ξαφνικά ως δια μαγείας να λύνονται προβλήματα που θα μπορούσαν να έχουν λυθεί με δίκαιο και σωστό τρόπο σε άλλες εποχές, εμάς μας καταρράκωσε. Ενδεχομένως άλλοι να μην το περνάνε έτσι άλλοι. Αλλά για μας θα το χαρακτήριζα σαν τον τελευταίο πειρασμό», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Απαράβατος” όρος: Οι ΗΠΑ απαγορεύουν στην Τουρκία να χρησιμοποιήσει εγχώρια πυρομαχικά στην πιθανή απόκτηση μαχητικών F-16 Block 70

Αντιλαμβανόμαστε σε πόσο δεινή θέση βρίσκεται η Τουρκική πολεμική αεροπορία αφού ακόμη και μετά την τυχόν αναβάθμιση...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έκρηξη" σε ΕΕ-Βαλκάνια: Σε θέση μάχης στην οριογραμμή ο σερβικός στρατός-Κείτονται στους δρόμους στρατιώτες της ΝΑΤΟϊκής KFOR (Βίντεο-Εικόνες)

Άγρια παρέμβαση Λαβρόφ κατά Δύσης-Τουλάχιστον 25 μέλη της νατοϊκής δύναμης KFOR και 52 Σέρβοι έχουν τραυματιστεί-Σε...