Κοινωνία

Λάρισα: Χτύπησε την σύζυγό του και τη βίασε μόλις γύρισε από το νοσοκομείο

Το περιστατικό ξυλοδαρμού και βιασμού της γυναίκας από την Λάρισα, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, τοποθετείται τον Μάιο του 2019. Τότε, η 52χρονη κατήγγειλε τον 65χρονο σύντροφό της πως της έσπασε την μύτη με γροθιά και την ξυλοκόπησε σε όλο το σώμα. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή υπηρεσίας Λάρισας.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τα τραύματα που έφερε η 52χρονη, ενώ στον 65χρονο ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη αναφορικά με το τραύμα στην μύτη, και ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη για τα υπόλοιπα τραύματα.

Μετά την νοσηλεία της 52χρονης, το ζευγάρι επέστρεψε μαζί στο σπίτι. Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, ενώ εκείνη ήταν σε κατάσταση καταστολής από τα φάρμακα και ανήμπορη να αντιδράσει, ο 65χρονος ασέλγησε σεξουαλικά πάνω της.

«Δεν μπορούσα να αντιδράσω από τα χάπια»

«Μόλις γυρίσαμε από το νοσοκομείο και ήμουν ακόμη σε κατάσταση σοκ, μου κατέβασε το παντελόνι και ικανοποιήθηκε σεξουαλικά πάνω μου. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, από τα χάπια και τους τραυματισμούς. Με βασάνισε και τον μήνυσα» ισχυρίστηκε η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 52χρονη καταγγέλλει τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Μεταξύ των δύο συντρόφων έχουν σημειωθεί και άλλα επεισόδια, όμως σε όσα από τα οποία έχει καταγγείλει η γυναίκα στο παρελθόν και έχουν εκδικαστεί, ο 65χρονος έχει κριθεί αθώος.

Το ζευγάρι διαμένει μόνιμα στην Λάρισα και έχουν συνάψει σχέσεις από το 2015, με τον 65χρονο να έχει χάσει την πρώτη του σύζυγο και την 52χρονη να έχει πάρει διαζύγιο, ενώ και οι δύο έχουν ενήλικα παιδιά από τους προηγούμενους τους γάμους.

Τι υποστήριξε ο 65χρονος

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το ζευγάρι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ο 65χρονος είναι χρόνιος χρήστης κάνναβης και η 52χρονη να αντιμετωπίζει θέματα αλκοολισμού και ψυχικής υγείας για τα οποία παίρνει φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο σύντροφός της φέρεται να είναι αυτός που έχει αναλάβει την φροντίδα της.

Στην απολογία του ο 65χρονος, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε πως ο ίδιος είναι το μοναδικό στήριγμα της γυναίκας, η οποία αρνείται να πάρει από μόνη της την συνταγογραφημένη ψυχοφαρμακευτική της αγωγή.

Ο ίδιος αθωώθηκε ομόφωνα για την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια, ενώ μετά από αίτημα του συνηγόρου του, κ. Κωνσταντίνο Γούση, η δεύτερη κατηγορία μετατράπηκε σε επικίνδυνη σωματική βλάβη για την οποία και κηρύχθηκε ομόφωνα ένοχος.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών, αφού αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας κατά πλειοψηφία, χάριν στις ψήφους 4-3 των ενόρκων, αν και η εισαγγελέας και οι δικαστές είχαν προτείνει απόρριψή του.

Η ποινή του 65χρονου αναστάλθηκε επί τριετία, ενώ του δόθηκε δικαίωμα έφεσης με αναστέλλουσα δύναμη το οποίο και άσκησε, ενώ το ζευγάρι έφυγε μαζί από το δικαστικό μέγαρο για να επιστρέψουν μαζί στο σπίτι τους στη Λάρισα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ