Κοινωνία

Μαστροπεία 14χρονης: Πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» ένας από τους δράστες

Όπως αποκαλύφθηκε από τα όσα κατέθεσε το κορίτσι έχει πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μια φορά, ενώ από τη δομή της Νέας Σμύρνης έχει φύγει 50 φορές! Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι μαστροποί και οι παιδεραστές να «ψάρευαν» ευάλωτα, ανήλικα κορίτσια από δομές της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένας από τους δράστες στην υπόθεση της ανήλικης είναι πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου.

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι Αρχές προκύπτει ότι οι δράστες έπειθαν το κορίτσι να εγκαταλείψει τη δομή και την οδηγούσαν σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου και σε σπίτια στην Ελευσίνα με αντίτιμο το ποσό των 100 ευρώ, για ροζ ραντεβού.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 3 άνδρες, ενώ η Αστυνομία αναζητεί ένα ακόμα πρόσωπο, που φέρεται να είχε ερωτική επαφή με την ανήλικη επί πληρωμή την περασμένη Κυριακή.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα ανήλικα θύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης της 14χρονης οι Αρχές

Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαρτίου η ανήλικη έφυγε ξανά απο τη ίδρυμα και επέστρεψε την επόμενη μέρα στις 8 το πρωί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έφυγε ξανά την ίδια μέρα το απόγευμα.

Η ανήλικη όταν επέστρεψε φέρεται να αποκάλυψε σε φίλη της τον εφιάλτη που βίωσε το προηγούμενο βράδυ στα χέρια του βιαστή της σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.

Η κοπέλα με τη σειρά της αμέσως ειδοποίησε την κοινωνική λειτουργό η οποία ενημέρωσε την αδερφή της ανήλικης που φιλοξενείται κι εκείνη στη δομή. Η αδερφή της 14χρονης έδρασε αστραπιαία. Πήρε το κινητό της ανήλικης και άρχισε να ψάχνει τα μηνύματα, ενώ ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και βλέπει έναν άγνωστο αριθμό.

Ήταν ένας από τους δράστες, αλλά το κορίτσι προσποιήθηκε ότι ήταν η 14χρονη και έκλεισε ραντεβού μαζί του, ενώ παράλληλα ειδοποίησε και τις αστυνομικές αρχές. Έτσι, στήθηκε η επιχείρηση σύλληψής των τριών ανδρών. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το ραντεβού κλείστηκε στο μετρό της Αγίας Μαρίνας.

Τα μηνύματα που «καίνε» τους βιαστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μηνύματα του μαστροπού της 14χρονης σε 24χρονο άνδρα βρήκαν οι Αρχές στο κινητό του, καθώς και τα βίντεο που αποτυπώνουν τη φρίκη που έζησε η ανήλικη.

Συγκεκριμένα, σε μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram ο «Ταχίρ» στον Ε.Σ. αναφέρεται: «Για δουλειά πάμε. Να μιλήσουμε στην Α…η. Για βίζιτα…»

Κάποια από τα μηνύματα αυτά στάλθηκαν, μάλιστα, μόλις 2 ώρες πριν εξαφανιστεί για ακόμα μια φορά η ανήλικη από τη δομή.

Η φρίκη στο ξενοδοχείο

Οι δράστες ασέλγησαν στο σώμα και την ψυχή του κοριτσιού και μάλιστα μαγνητοσκοπούσαν τις στιγμές της φρίκης στο ξενοδοχείο. Ήδη οι αρχές έχουν στα χέρια τους 7 βίντεο που αποτυπώνουν τον εφιάλτη του παιδιού και φωτογραφίες.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τις επαφές της μικρής και αναζητούν αν πίσω από τον “Ταχίρ”, τον άνδρα που την εξέδιδε σύμφωνα με αστυνομικες πηγές, κρύβονται και άλλοι, ενώ τα κινητά των κατηγορουμένων βρίσκονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Επίσης, οι αρχές ερευνούν που βρισκόταν η ανήλικη όλο το πρωί της Τρίτης που ήταν σε εξέλιξη η αποκάλυψη της υπόθεσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες για αρκετές ώρες η τύχη της αγνοούνταν, ενώ η ίδια επέστρεψε στο ίδρυμα το απόγευμα. Μάλιστα, αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή μαζί της αλλά το κορίτσι δεν ήταν σε θέση να πει κουβέντα.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, με την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη, η ανήλικη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση. Ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πως ένα παιδί 14 ετών, φεύγει από ένα ίδρυμα, χωρίς να το ελέγχει κανείς και χωρίς να ξέρει κανείς που πάει!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ