Κοινωνία

Βιασμός στη Χαλκιδική: Συνελήφθη ο 57χρονος μετά την καταγγελία 76χρονης

Ο βιασμός της ηλικιωμένης γυναίκας στη Χαλκιδική, αναμένεται να διαλευκανθεί μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Οι αστυνομικοί είδαν την 76χρονη σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και άκουσαν την καταγγελία της. Ως δράστη υπέδειξε έναν άντρα με τον οποίο όπως είπε, διατηρούσε φιλικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια. Η γυναίκα ζήτησε να εντοπιστεί και να πληρώσει για το έγκλημα που περιέγραψε. Εκείνος από την πλευρά του, που φέρεται να έχει απασχολήσει και άλλες φορές στο παρελθόν τις Αρχές, αρνείται για την ώρα τα πάντα.

Πιο αναλυτικά η 76χρονη γυναίκα στη Χαλκιδική, κατήγγειλε πως ένας 57χρονος άνδρας με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις την βίασε, μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Νικήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ηλικιωμένη, το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, ωστόσο η καταγγελία υποβλήθηκε δυο μέρες μετά την Τετάρτη. Από τα πρώτα ευρήματα η καταγγελία του θύματος ότι υπέστη βιασμό φαίνεται να έχει βάση, ωστόσο μένει να επιβεβαιωθεί από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε.

Ο 57χρονος φερόμενος ως δράστης, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές συνελήφθη από τους αστυνομικούς για παράνομη οπλοφορία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ για τον βιασμό σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το Xalkidikipolitiki.com, την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Πολυγύρου, ενώ διενεργείται προανάκριση και συλλέγονται στοιχεία για τον έλεγχο για την ταυτοποίηση της καταγγελίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...