Κοινωνία

Έβρος: Κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής ερευνά το θάνατο της 28χρονης

Τα ευρήματα που ενδεχομένως να προκύψουν από την έρευνα που πραγματοποιούν στελέχη του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής που κλήθηκαν από την Θεσσαλονίκη, περιμένει η οικογένεια της 28χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε περιοχή του χωριού Λευκίμμη, στο Σουφλί του Έβρου.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, από την Δευτέρα συμμετέχει στις έρευνες κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της άτυχης 28χρονης στον Έβρο.

Βέβαια, τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής αλλά και της αστυνομίας τείνουν προς πρόκειται για αυτοχειρία, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί, ακόμα, τίποτα.

Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή δεν έχει καταθέσει ακόμη το επίσημο πόρισμά του, με την οικογένεια να αναφέρει, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThessToday.gr, πως προτίθεται να το αμφισβητήσει, σε περίπτωση που καταδεικνύει αυτοχειρία της θανούσης. «Η οικογένεια δεν δέχεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Θεωρεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Περιμένουμε τα ευρήματα της αστυνομίας και το πόρισμα του ιατροδικαστή. Για την ώρα, όλα όσα ξέρουμε είναι λιγοστά» ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρία Καραγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την δικηγόρο, η οικογένεια θα διορίσει τεχνικό σύμβουλο, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στη δικογραφία.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως τα ίχνη της 28χρονης χάθηκαν το απόγευμα της Κυριακής όταν η ίδια ξεκίνησε από το πατρικό της για να πάει να παρακολουθήσει έναν αγώνα πρωταθλήματος τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου, οπότε και έδωσε ραντεβού με τους φίλους της στο γήπεδο.

Η Βίκυ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού, ωστόσο αρχικά αυτό δεν προκάλεσε εντύπωση στην οικογένεια και τους φίλους της, καθώς η ίδια συνήθιζε να αργεί. Οι ώρες περνούσαν, η 28χρονη δεν απαντούσε στο κινητό της αλλά ούτε και στα μηνύματα που της έστελναν άτομα από το κοντινό περιβάλλον της, κι έτσι, άρχισαν να την αναζητούν, ενημερώνοντας την αστυνομία για την εξαφάνισή της.

Το πρωί της Δευτέρας, εντοπίστηκε σε χαράδρα περίπου 40 μέτρων και σε κοντινή απόσταση βρέθηκε η μοτοσικλέτα που οδηγούσε. Όπως είναι ήδη γνωστό, είχε καρφωμένο στο στήθος ένα μαχαίρι, ενώ έφερε σημάδια με αιχμηρό αντικείμενο στους καρπούς των χεριών της, όπως και χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία ενδεχομένως προκλήθηκαν λόγω της πτώσης στο σημείο.

Το κρίσιμο στοιχείο που προβληματίζει είναι ότι το τραύμα που έφερε η 28χρονη έγινε κάτω από τα ρούχα που φορούσε, αφού αυτά δεν είχαν κανένα σημάδι ή σκίσιμο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στην περιοχή που βρέθηκε νεκρή, συνήθιζε να πηγαίνει μόνη της συχνά στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ