Ένα απρόοπτο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 0(6/11) στον αέρα της εκπομπής της κυπριακής τηλεόρασης «Alpha Ενημέρωση», όταν ο διάσημος χορευτής Αριστοτέλης Βαλαωρίτης επιχείρησε να επιδείξει τις ιδιαίτερες ικανότητές του, προκαλώντας την έκπληξη της παρουσιάστριας Κάτιας Σάββα.
Ο χορευτής, ο οποίος έχει κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Guinness καταφέρνοντας να ισορροπήσει συνολικά 511 ποτήρια στο κεφάλι του, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής για να παρουσιάσει ένα ακόμη εντυπωσιακό εγχείρημα.
Μόνο που… δεν πήγε και τόσο καλά!
Ειδικότερα, αυτή τη φορά, επιχείρησε να ισορροπήσει στο κεφάλι του γυάλινα ποτήρια και μια φουκού (ψησταριά), ωστόσο η πρώτη του προσπάθεια δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε. Το απρόοπτο προκάλεσε την άμεση αντίδραση της παρουσιάστριας, η οποία του ζήτησε να επαναλάβει την προσπάθεια.
Ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης δεν πτοήθηκε από την αρχική αποτυχία και επιχείρησε ξανά το εγχείρημα, καταφέρνοντας αυτή τη φορά να ολοκληρώσει με επιτυχία την επίδειξή του.