Κοινωνία

Έβρος: Το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Βίκυ - Θλίψη για τον χαμό της

Η 28χρονη Βίκυ οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία σήμερα, με πλήθος κόσμου να την αποχαιρετά και κανείς να μην μπορέι να πιστέψει πως η χαμογελαστή κοπέλα, η ψυχή του Καρναβαλιού στο Τυχερό, έφυγε από τη ζωή.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στις στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης από τους κατοίκους του οικισμού και όχι μόνο.

Βίντεο του pameevro.gr από την κηδεία

Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της Βίκυς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουλάχιστον τέσσερα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν γύρω από τον θάνατο της 28χρονης, την οποία πολλοί αποκαλούσαν «Βασίλισσα του Καρναβαλιού» λόγω της ενασχόλησής της με την κατασκευή αρμάτων και στολών για το καρναβάλι στο Τυχερό Έβρο, το οποίο μετά το θάνατό της ακυρώθηκε.

Αναλυτικότερα, τα ερωτήματα που οι Αρχές προσπαθούν να δώσουν μια απάντηση είναι τα εξής: α) Το κορίτσι ετοιμαζόταν να πάει στους φίλους του; β) Τι άλλαξε την ψυχολογία της; γ) Συνάντησε κάποιον στον δρόμο; δ) Μίλησε με κάποιον στο τηλέφωνο;

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (19/2), όταν ξεκίνησε από το πατρικό της προκειμένου να παρακολουθήσει ένα αγώνα πρωταθλήματος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου. Η κοπέλα έδωσε ραντεβού με τους φίλους της στο γήπεδο, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Τόσο η οικογένειά της, όσο και οι φίλοι της βλέποντας τις ώρες να περνούν και να μην απαντάει στο κινητό της άρχισαν να την αναζητούν, ενημερώνοντας παράλληλα και την ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνισή της.

Τελικά, η 28χρονη Βασιλική -Βίκυ όπως την φώναζαν- βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της το πρωί της Δευτέρας σε μια μικρή χαράδρα περίπου 40 μέτρων, στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου.

Σε κοντινή απόσταση από τη σορό της βρέθηκε και το μηχανάκι που οδηγούσε. Το σημείο όπου εντοπίστηκε η 28χρονη είναι ιδιαίτερα δύσβατο, σε μια στροφή του δρόμου.

Οι συγγενείς αμφισβητούν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με φιλικό της πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται αυτές τις δύσκολες ώρες πολύ κοντά στην οικογένεια. Ο άνδρας περιγράφει το περιστατικό και τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια αμφισβητεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Λέει χαρακτηριστικά: «Είμαστε όλοι σε κατάσταση-σοκ. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Βίκυ έφυγε με αυτόν τον τρόπο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Βίκυ αυτοκτόνησε. Είναι τα δεδομένα τέτοια, που κανείς δεν πιστεύει ότι είναι αυτοκτονία. Κατ' αρχάς, η κοπέλα η ίδια δεν έδειχνε ότι έχει τέτοιες τάσεις. Δεν είχε ποτέ κάποιο προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Και ο τρόπος που βρέθηκε είναι τέτοιος που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έβαλε τέλος στη ζωή της. Και η οικογένειά της αυτό λέει. Ότι δεν είχε προβλήματα. Ετοιμαζόταν κανονικά για το καρναβάλι. Βοηθούσε στο κατασκευαστικό κομμάτι».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...