Κοινωνία

Χαμός στο Νοσοκομείο Βόλου: Συγγενείς ασθενών έσπρωξαν και κλώτσησαν αστυνομικούς

Δύο άνδρες, ηλικίας 27 και 31 ετών, συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για παράβαση των άρθρων «Βία κατά Υπαλλήλων & Δικαστικών Προσώπων», 169 Π.Κ. «Απείθεια», 333 Π.Κ «Απειλή» & 361 Π.Κ. «Εξύβριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-thessalia.gr, οι δύο άνδρες στην προσπάθειά τους να επισκεφθούν συγγενικά τους πρόσωπα - ασθενείς στο Νοσοκομείο, εκτός ωραρίου επισκεπτηρίου, και μη συμμορφούμενοι να αποχωρήσουν, μετά από επανειλημμένες εκκλήσεις των υπαλλήλων του Ιδρύματος, ειδοποιήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές .

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου, παρά τις συστάσεις τους προς τους δύο άνδρες να αποχωρήσουν, αυτοί αρνούνταν επιμόνως, κινούμενοι μάλιστα εναντίον των αστυνομικών, εξυβρίζοντάς τους και απειλώντας τους, αρνούμενοι να υποβληθούν στον αστυνομικό έλεγχο.  

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους δεσμεύσουν, αντιστάθηκαν αρχικά σθεναρά, απωθώντας τους και κλωτσώντας τους, ενώ στη συνέχεια, κατέστη δυνατή η δέσμευσή τους.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Βόλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...