Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Υποθεση 12χρονης στον Κολωνό: «Έμπαινε στο πλυντήριο αυτοκινήτων και έκλειναν τα ρολά»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό που ενδεχομένως να οδηγήσουν άμεσα σε συλλήψεις. Στην τελευταία της κατάθεση στις 3 Φεβρουαρίου η 12χρονη αποκάλυψε στις αρχές ότι υπήρξαν άντρες που την πλησίασαν ακόμα και από την ίδια τη γειτονιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ένας αλλοδαπός υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων. Είναι ένας από τους 18 κατηγορουμένους της υπόθεσης.

Ψυχολόγος: Ξέρεις αν δουλεύει ακόμα σε αυτό το πλυντήριο;

12χρονη: Πριν ήταν. Πριν τα δει η θεία μου τα μηνύματα και ήμουν στη Λευκάδα, εκεί.

«Ερχότανε, ερχόταν τρεχάλα και γρήγορα κιόλας. Πέρναγε εδώ και έμπαινε μέσα, εδώ στο πλυντήριο. Έκλειναν τα ρολά τώρα αν ήταν άλλος δεν ξέρω. Δεν είχε ώρες» είπε μάρτυρας.

Μάρτυρες στην κάμερα του Star αναφέρουν ότι έβλεπαν την 12χρόνη να μπαίνει μέσα σε καταστήματα και να κλείνουν τα ρολά. «Αυτοί που είχαν το πλυντήριο τότε δεν υπάρχουν τώρα αμέσως έχουν εξαφανιστεί. Με το που έσκασε η υπόθεση. Πέρναγε και πήγαινε στο πλυντήριο και την βλέπαμε, κλείνανε τα ρολά» ήταν μια άλλη μαρτυρία.

Ο Ηλίας Μίχος, σε μήνυμα είχε στείλει στη 12χρονη τη διεύθυνση του σπιτιού που έμενε κάποιος αλλοδαπός προκειμένου να τον επισκεφθεί, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Ψυχολόγος: Αυτός γνώριζε την ηλικία σου;

12χρονη: Δεν με ρώτησε. Όταν πήγα σπίτι του, ήταν ακόμα δυο άτομα μέσα, αλλά κοιμόντουσαν.

Ψυχολόγος: Σου έδωσε λεφτά;

12χρονη: Ναι.

Ο Μίχος φέρεται να είχε απλώσει τα πλοκάμια του και να «ψάρευε» πελάτες και αλλοδαπούς από το Πακιστάν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Αυτό είχε φανεί από την δεύτερη κιόλας κατάθεση του παιδιού. Από τους τελευταίους που προφυλακίστηκαν είναι ο 50χρονος Πακιστανός, ιδιοκτήτης μαγαζιού με κινητά τηλέφωνα.

12χρονη: Το iphone μου το είχε κάνει δώρο ο Ηλίας. Μου είχε δώσει λεφτά να πάω να το αγοράσω. Το κινητό έκανε 180 ευρώ αλλά κάτι συνεννοήθηκαν και μου έδωσε εμένα 100 ευρώ και πήγα και το πήρα.

Ψυχολόγος: Από που το πήρες;

12χρονη: Από ένα μαγαζί Πακιστανού που είναι εκεί στη γειτονιά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, της ανήλικης, στην τελευταία κατάθεση της, η 12χρονη επιμένει ότι η μητέρα της δε γνώριζε τίποτα για όλα αυτά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...