Δένδιας
Κοινωνία

Δένδιας μετά το ατύχημα στο Άγιο Όρος: Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση

Σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε κατά την επίσκεψή του στο Άγιο Ορος και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο ΥΠΕΞ, είναι «απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση».

Υπενθυμίζεται πως στη διάρκεια της θείας λειτουργίας, λίγο μετά τις 7 το πρωί, ο κ. Δένδιας αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, με συνέπεια να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει στη μύτη και στα δόντια.

Στη Μονή σήμανε συναγερμός, ο κ. Δένδιας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αγίου Όρους και κλήθηκε ελικόπτερο προκειμένου να παραλάβει τον υπουργό Εξωτερικών και να τον μεταφέρει στην Αθήνα.

Οπως διαπιστώθηκε πάντως, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και το επεισόδιο ήταν ορθοστατικής υπότασης.

Η ανάρτηση Δένδια για το ατύχημα στο Άγιο Όρος
Ευχαριστώ θερμά όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μου. Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση και εντυπωσιασμένος από όσα είδα και άκουσα από την 1η επίσκεψη ΥΠΕΞ στο Άγιον Όρος τα τελευταία 11 χρόνια. Δεσμεύθηκα να επιστρέψω σύντομα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...