Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κολωνός: «Με απειλούσε για να μην μιλήσω» φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη - Τι λέει η μητέρα (upd)

Νεώτερη ενημέρωση

Αν βγει έξω ελεύθερος θα τον θάψω

Σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, από τη στιγμή που ανακάλυψε τη φρίκη που ζούσε το παιδί της από τον Απρίλιο του 2022.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος, στον Κολωνό, βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη, ενώ αναρτούσε και βίντεο στο ίντερνετ για να “ψαρεύει” πελάτες.

Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος -γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει- εγώ όμως η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω, ούτε με βοηθούσε, όπως πήγε και είπε”, είπε χαρακτηριστικά στον ALPHA. 

Ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε, όταν βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της. Η μητέρα της ενημερώθηκε και την ρώτησε επίμονα τι συνέβαινε, με το παιδί να προχωρά στις σοκαριστικές αποκαλύψεις. Μάλιστα, αποδείχθηκε ότι ο 53χρονος της είχε κάνει… πλύση εγκεφάλου, καθώς το κορίτσι θεωρούσε πως όλο αυτό που της συνέβαινε ήταν φυσιολογικό!

Αρχικό κείμενο

Ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε, όταν βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της. Η μητέρα της ενημερώθηκε και την ρωτούσε επίμονα τι συνέβαινε, με το παιδί να προχωρά στις σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει ότι “το παιδί είναι χάλια ψυχολογικά. Η μητέρα της ήταν αυτή που πήγε στην ΓΑΔΑ αμέσως μόλις αντιλήφθηκε αυτό που συνέβαινε και έκανε την καταγγελία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το κορίτσι, μεταξύ άλλων, φέρεται να έχει καταθέσει στην Ασφάλεια ότι φοβόταν τον 53χρονο γιατί την απειλούσε, προκειμένου να μην μιλήσει.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στα Σεπόλια κρατείται στη ΓΑΔΑ και το μεσημέρι της Δευτέρας (10.10.2022) θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων. Οι αρχές αναζητούν τους άνδρες που βίασαν τη 12χρονη, που -σύμφωνα- με την ίδια ήταν περίπου 10, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022. Οι έρευνες επικεντρώνονται στα ηλεκτρονικά ίχνη και τις επαφές που είχε ο 53χρονος στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, όπου αναρτούσε τα βίντεο του κοριτσιού για να “ψαρεύει” πελάτες. Σύμφωνα με το MEGA, υπήρχαν περισσότεροι από 213 άνδρες, οι οποίοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συνευρεθούν μαζί της.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...