Κοινωνία

Κολωνός: «Ψάρευε» πελάτες για την 12χρονη – Την Δευτέρα στον ανακριτή

Ένας 53χρονος που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη, να την απειλούσε, να τη χτυπούσε και και να την εξωθούσε στην πορνεία αλιεύοντας πελάτες μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με την ερτ.

Το αντίτιμο για κάθε ραντεβού από 50 έως 70 ευρώ.

Όλα αυτά συνέβαιναν, από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και του δημοσιογράφου Νίκου Κουντούρη, ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε φτιάξει μέσω κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούσε να προσελκύσει πελάτες για την ανήλικη. Στο πλαίσιο αυτό εντοπίστηκε ένας 42χρονος που έναντι αμοιβοής είχε κακοποιήσει και εκείνος σεξουαλικά το κορίτσι. Το Σάββατο (8/10) πήγαν στον εισαγγελέα και αύριο Δευτέρα (10/10) μεσημέρι αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν (βιασμό, μαστροπεία και πορνογραφία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παιδί υποστήριξε ότι τα χρήματα από τα ραντεβού τα έπαιρνε όλα ο 53χρονος.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Όλα ξεκίνησαν όταν άτομο από το περιβάλλον της διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα. Στη συνέχεια ενημέρωσε την μητέρα της και έκαναν καταγγελία στην αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 12χρονη δούλευε περιστασιακά στο κατάστημα για χαρτζηλίκι καθώς η μητέρα της έχει άλλα 8 παιδιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Στη γειτονιά του 53χρονου οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης. Μιλούν για έναν επαγγελματία, οικογενειάρχη που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...