Κοινωνία

Ζωγράφου: Η συμμορία «έδινε 2.000 ευρώ για ένα διαμέρισμα μέσα στην εστία»

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν μέσα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και περιέγραψε τον αγώνα του μετά τη φρικιαστική νύχτα του 2019, όπου ο γιος του έπεσε θύμα απαγωγής, ενώ ο ίδιος δέχτηκε πάνω από 80 μαχαιριές όταν οι δράστες μπήκαν στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως η φοιτητική εστία είχε γίνει ορμητήριο κακοποιών. Μάλιστα, πλήρωναν αδρά για να εξασφαλίσουν ένα διαμέρισμα μέσα στην εστία και την σιωπή των φοιτητών. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε έδιναν μέχρι και 2.000 ευρώ το μήνα για ένα δωμάτιο μέσα στην εστία.

«Ξέρετε πόσα πληρώνει ένας παραβατικός για ένα σπίτι μέσα στην εστία; 2.000 ευρώ το μήνα στον φοιτητή» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διέφυγαν στην Αλβανία

Η μητέρα του 17χρονου τότε μαθητή μίλησε στο ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε στην χρόνια καθυστέρηση λέγοντας πως υπήρξε μεγάλη κωλυσιεργία των Αρχών όλα αυτά τα χρόνια: «Παρασκευή βράδυ έγινε το συμβάν, Τρίτη βράδυ είχαμε κάνει αναγνωρίσεις. Τους ήξεραν, όμως είτε κάποιοι διέφυγαν στην Αλβανία, είτε δεν έδινε εντολή ο εισαγγελέας να μπουν στο άσυλο που είχαν μπει μέσα για να γλιτώσουν».

Τέλος, αποκάλυψε ότι κάθε φορά που πήγαιναν για κατάθεση στην Αστυνομία, τους απειλούσαν, είτε τηλεφωνικά είτε αφήνοντας απειλητικά μηνύματα έξω από το σπίτι, ενώ οι απειλές συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ