Κοινωνία

Πύργος: Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό με τον 27χρονο αστυνομικό που νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση

Προκαταρκτική εξέταση άρχισε από την προσωρινή διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας- Ν.Μ. Πύργου για το περιστατικό του 27χρονου αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται με εγκεφαλίτιδα σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συγκεκριμένη διαδικασία, πραγματοποιείται με σκοπό να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευθύνες, ιατρικά λάθη, είτε παραλείψεις, στον τρόπο ή στην ανάγνωση των εξετάσεων, καθώς ο 27χρονος προσήλθε το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ν.Μ. Πύργου, γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Όμως το απόγευμα της ίδιας ημέρας και μετά την αποχώρησή του από το Νοσοκομείο του Πύργου εμφάνισε συμπτώματα εγκεφαλίτιδας, όπως διαπιστώθηκε από τον οικογενειακό του γιατρό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...