Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

«Εκκλησία των Εθνών»: Το «χρησμένο» πενηντάρικο και οι χρυσές… δουλειές - Νέα στοιχεία (βίντεο)

- Παρακαλούμε να μας δείξεις αδελφέ μου στις οθόνες μας τι κρατάς. Σου έδωσε λοιπόν αυτό το χαρτονόμισμα και τι σου είπε;

– Παρ’ το, σημείωσέ το, μην το μπερδέψεις με άλλα και θα δεις ότι αυτό θα αρχίσει να λειτουργεί και να πολλαπλασιάζεται.

Είναι το «αγιασμένο», όπως λέει, πενηντάρικο που ο αιρετικός Χάρης έδωσε σε μικροπωλητή για να ανθίσει η δουλειά του. Το αποτέλεσμα;

«Εκείνη τη χρονιά, τέλος σεζόν, πούλησα 2.500 παπούτσια».

Το πλήθος ζητωκραυγάζει στο άκουσμα πως ο κύριος Κωνσταντίνος, με τη βοήθεια του αγιασμένου χαρτονομίσματος, σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων εκείνη την χρονιά, δηλαδή το 2016, με τον τζίρο του να φτάνει τα 40.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είδαμε ότι είχαμε ρεκόρ πωλήσεων πέρα από κάθε άλλη χρονιά».

Αδιαμφισβήτητα το 2016 ήταν η χρονιά του. Όλα τα οφείλει στο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο καθαγίασε ο πατέρας Χάρης κι έτσι τα ταμεία γέμισαν πέρα από κάθε προσδοκία.

Έγιναν όμως τα πράγματα στα αλήθεια έτσι;

«Όλα είναι δημιουργημένα με μαεστρία αλλά και ο πιο έξυπνος θα κάνει το απρόσμενο λάθος και θα αποκαλυφθεί η απάτη».

Δείτε το βίντεο του Mega

Η αποκάλυψη της απάτης

– Επειδή μιλάτε για το 2016, τι συνέβη την επόμενη χρονιά το 2017;

– Κάναμε ρεκόρ τζίρου που φτάσαμε κοντά στις 85.000 ευρώ.

Νούμερα που ζαλίζουν. 40.000 ευρώ ο τζίρος του το 2016, 85.000 ευρώ την επόμενη σεζόν. Όλα χάρη στο πρώτο πενηντάρικο που έβαλε στην ταμιακή του, το ευλογημένο από το άγγιγμα του αιρετικού Χάρη, ο οποίος μάλιστα το υπέγραψε κιόλας ως άλλος ροκ σταρ.

«Ζήτησα από τον ‘άνθρωπο του Θεού’ να μου το υπογράψει κιόλας και όπως βλέπετε φέρει και την υπογραφή του».

Τι παρατηρεί όμως κανείς με μια πιο προσεκτική ματιά;

«Όντως είναι θαύμα αλλά ακούστε για τι θαύμα μιλάμε. Αφού το λέω και γελάω. Το 2016 ο ‘άνθρωπος του Θεού’ έδωσε για ευλογία ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο χαρτονόμισμα κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη στις 4 Απριλίου του 2017. Το καινούργιο πενηντάρικο», λέει ο καταγγέλλων.

Μέχρι και το 2016 τα μοναδικά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που κυκλοφορούσαν ήταν τα παλιά. Την Άνοιξη και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2017, κυκλοφόρησαν τα ανανεωμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όμως κατά τον ψευτοϊερέα Χάρη και τον έμπορο που τον αποθεώνει, η αίρεση των εξορκισμών μοίραζε ευλογημένα χαρτονομίσματα, 1.5 χρόνο πριν κυκλοφορήσουν.

Το θαύμα λοιπόν που έσωσε την επιχείρηση του Κωνσταντίνου το 2016 συντελέστηκε με χαρτονόμισμα που μέχρι τότε ΔΕΝ υπήρχε.

«Πραγματικά είναι θαύμα αδιαμφησβήτητο δηλαδή ότι του έδωσε ένα πενηντάρικο που δεν υπήρχε σε κυκλοφορία το 2016 και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017».

«Μου έλεγαν πως ήταν ο γέροντας Παΐσιος»

Κι ενώ το κόλπο με τα πενηντάρικα από το μέλλον προκαλούν γέλιο, τα πράγματα σοβαρεύουν όταν άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας εξαπατώνται από τον αιρετικό Χάρη που τους υπόσχεται γιατρειά.

«Πήγα γιατί μου είπε πως ότι είναι φίλος κολλητός αυτός ο Χάρης ο ψευτοϊερέας. Και ότι έχει χαρίσματα κάτι σαν τον Άγιο Παΐσιο. Ότι μπορεί να κάνει και ιαματικά κι εγώ είμαι ΑμΕΑ και πιο πολύ γι’ αυτό πήγα. Λέω μπας και…».

Η απελπισία του ήταν εκείνη που τον οδήγησε να επισκεφτεί την αίθουσα των εξορκισμών και δεύτερη φορά. Τότε όμως του ζήτησαν, όπως καταγγέλλει στο LIVE NEWS, να βάλει το χέρι στην τσέπη αν θέλει να δει το «θαύμα».

«Τη δεύτερη φορά πήγα με σκοπό και είπα σε αυτό το παιδί που με πήρε και μας πήρε: ‘Πάμε λίγο μπροστά αφού μου λες ότι έχει τόσο μεγάλη δύναμη αυτοί που κάθονται μπροστά. Εγώ που έχω πρόβλημα, πάμε να κάτσουμε στα μπροστινά καθίσματα’ και μου λέει ‘όχι, την άλλη φορά αλλά κανόνισε την άλλη φορά να φανεί και να βάλεις 5-10 ευρώ μέσα στον φάκελο’ και του λέω ‘κάτσε ρε μάγκα γι’ αυτό μου λες να πάω μπροστά;’».

Παρά τις πιέσεις, ο ίδιος δεν έβαλε ποτέ χρήματα στον λευκό φάκελο που είχε μοιραστεί στους τουλάχιστον 150 πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί εκείνη την ημέρα στην αίθουσα εξορκισμών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ