Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: 6χρονος διασωληνώθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία–«Γέφυρα ζωής» άνοιξε η αστυνομία για το νοσοκομείο

Το 6χρονο αγοράκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο με εγκεφαλική αιμορραγία από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία. Ειδικότερα, οι αρχές ειδοποιήθηκαν να συνδράμουν για τη διακομιδή του αγοριού από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, αστυνομικοί των ομάδων «ΔΙΑΣ» και «ΖΗΤΑ» – ανέφερε το GRTimes.gr – έφτασαν πολύ γρήγορα στην περιοχή της Σίνδου, από όπου και συνόδευσαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 6χρονο, ανοίγοντας τον δρόμο προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ασθενοφόρο ακολουθούσαν και οι γονείς του παιδιού με το αυτοκίνητό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται, ότι, μόλις στις 2 Αυγούστου, αστυνομικοί συνόδεψαν, πάλι από τη Σίνδο, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για την άμεση διακομιδή μωρού, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...